![]() |
|
Oyun Download Lütfen bütün oyun paylaşımlarını buradan yapalım.. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2441
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 3 to ninja
![]() Tanıtım: İşte size süper bir aksiyon ve macera oyunu daha. Oyun yön tuşlarıyla oynanıyor. Her ekranda bir adamla kılıç düellosu yapıyorsunuz. Kazandıkça diğer bölümlere geçiyorsunuz. Geçtikçe oyun zorlaşıyor. Bu arada sadece kılıç düellosu değil, isterseniz arada bıçak da fırlatabilirsiniz. İnanın flash'la yapılmış olan güzel oyunlardan birisi... Boyut : 1.58 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) link: http://www.miniclip.com/games/3-foot...foot-ninja.exe __________________________________________________ _______________ 9MM ![]() Sürüm : 1.0.0.0 Boyut : 4.81 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 3 Kullanım 10 Dak. Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: 9MM oyunu silahlarla oynanan bir oyun. Bu oyunda elinize 9MM'lik silah ve birbirinden farklı hedefler veriliyor. Size de bu hedefleri vurmak kalıyor. 9MM'lik silahın sesleri oldukça gerçek. Stres atmak isteyenlerin yakından ilgileneceği bir oyun. Not: Oyunun tam sürümü için 9.95$ ödemeniz gerekli. link: http://d.trymedia.com/d/3dgroove/3u1...ygames/9mm.exe __________________________________________________ _______________ AirStrike II: Gulf Thunder ![]() Sürüm : 2.70 Boyut : 11.5 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: 3 Boyutlu bir uçak similasyon ve savaş oyunu olan AirStrike oyunu sayesinde kendinizi bir anda savaşın tam ortasında bulacaksınız. Güçlü grafikler, gerçekçi ses ve efektler arıyorsanız bu oyun tam size göre. Sıkılmadan oynayacağınız bu oyun İnnDir.com farkı ile sizlerle.... Sistem Gereksinimleri ===================== � Microsoft Windows 95/98/ME/NT4/2000/XP � Pentium II 400 MHz veya Üstü İşlemci � HAFIZA: 128Mb Ram � 100% OpenGL 1.xx Destekli 3D Ekran Kartı � Directx 8.0 � Ses Kartı ÖZELLİKLER ========== Oyun Özellikleri � 18 Oynanabilir Seviye ve 3 zorluk derecesi � 5 Farklı Harita � Yenilenmiş karakter ve grafikler � Eklenmiş ve yenilenmiş oyun nesneleri � 15 Bonus Bölümü � 3 Eğitim Bölümü � Sohbet Alanı ve Şifre Paneli � Orjinal Soundtrack ve ses efektleri � Multiplayer (Çoklu oyuncu) kipi � Yenilenmiş 120% Aksiyon kipi Sürüm Yenilikleri � Eklenmiş 4 yeni görüntü kipi + top-down klasik kipi � 3D Resim teknolojisi � Dinamik renkler ve ayarlanabilir gerçek zamanlıklık � Hareket getirilmiş su, alev, duman ve hareket sistemleri... Not: Oyunu satın almak isterseniz 19.95$ ödemelisiniz. Kayıt işlemlerini oyunun sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.. link: http://www.divogames.com/games/airst..._gulf_demo.exe __________________________________________________ ______________ America's Army ![]() Sürüm : 2.2.0 Boyut : 733 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP Tanıtım: Amerikan Ordusu'nun ismini taşıyan ve ismine ait olan resmi bilgisayar oyunu. Bu oyun First Person Shooter 'Birincil Kişiden Ateşlenen ve İzlenen' türünden bir bilgisayar oyunudur. Oyun içerisinde eğitim görevi yapabiliyorsunuz. Genel olarak internetten oynandığı için internet bağlantınız olması önerilir. Ücretsiz üyelik alarak internet üzerinden ve yerel ağ üzerinden oynayabilirsiniz. Oyunda ismine uygun olarak Amerika Ordusu askerlerinin kullandığı elbiseler, taşıtlar, silahlar, cephaneler vb. araç gereçler bulunmakta. Ayrıca saldırı ve savunma olmak üzere iki takım var. Siz birisini seçiyorsunuz. Saldırı takımının görevi hedef bölgeyi düşmandan arındırmak. Savunma takımının görevi ise bulundukları alanı düşmandan korumak. Doğum yeri belirleniyor ve oyuna başlıyorsunuz. Tam olarak 35 tane görev haritası bulunmaktadır. Bu oyun paketi demo değil tam sürümdür. Oyunun üreticisi inndirme özelliğini destekçilere vermiştir ancak herkes direkt olarak inndirebilir. Size şunu söyleyebilirim ki Amerikan Ordusu eğitimin bir parçası olarak askerlere bu oyunu oynatıyor. Gerçekten bu doğru. Kim bilir belki Türk Ordusu da böyle bir şey yapar bir gün. Sistem Gereksinimleri: # 128 Mb 3D grafik kartı (256 önerilir) # 1.5 Ghz işlemci (2.4 önerilir) # 384 Mb ram (512 Mb önerilir) # 2 Gb boş hafıza # Kurulum için 4x CD-Rom # DirectX 9.0 # 56K internet (geniş bant önerilir) # Ses kartı (dolby digital önerilir) link: http://www.pctipp.ch/library/downloa...casArmy220.exe __________________________________________________ ____________ Battlefield 2 ![]() Sürüm : Boyut : 546 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: Çoğu kişinin bildiği Battlefield oyununun 2. versiyonuna yeni silahlar, yeni araçlar eklenmiş. Ayrıca grafikler de muhteşem. Fakat oyun demo versiyon olduğundan bütün haritaları kullanamıyoruz. Oyunda bölük arkadaşlarınızla beraber savaşa katılıyoruz ve zevkli bir şekilde savaşabiliyoruz. İster bir helikopter alıyoruz ister bir tekneye atlıyoruz her türlü savaşa katılabilmek için. Sistem Gereksinimleri: 1.7GHz CPU 512MB RAM 128MB Ekran Kartı (ATI Radeon yada NVidia GeForce olmalı) link: ftp://largedownloads.ea.com/pub/demo...field2demo.exe __________________________________________________ _______________ Call Of Duty 2 ![]() Sürüm : Demo Boyut : 655 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: Dünyaca ünlü Online FPS/Aksiyon oyunu Call Of Duty oyununun 2. versiyonu.bu sürüm Single-Player (Tek Kişilik) olduğu için sadece siz oynayabiliyorsunuz. Fakat Multiplayer (Çok Oyunculu) Mod sayesinde diğer oyuncular ile internet üzerinden çevrimiçi oynayabilirsiniz. Oyunda ilk önce bir arabada başlıyorsunuz araba savaş bölgesine geldiği zaman önünüzdeki araba patlatılıyor, siz ve arkadaşlarınız arabadan inip savaşa başlıyorsunuz oyunun sonuna doğru bir telsiz ile uçaklara haber vererek düşman gemilerini patlatıyorsunuz. Ve oyunun sonunda bir savaşçı ile bir konuşma yapıyorsunuz. Oyunun demo versiyonu sadece bu kadar malesef... link: ftp://ftp.esat.net/mirrors/.0/ftp.ga...o/cod2demo.zip __________________________________________________ _______________ Midtown Madness |caps yok| Sürüm : 2 Boyut : 30.8 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 95/98/Me/NT/2000 Tanıtım: Midtown Madness oyunu gerçek hayatınızda hiç bir zaman gerçekleştiremeyeğiniz bir hayali gerçekleştirmenizi sağlıyor. Londra ve San Fransisco şehirlerinde çılgınca dolaşabiliyor, polisleri peşinize takıp onlarla bir şehir turu atabiliyorsunuz. +'ları: Oyun müthiş gerçekçi. Grafikler ve efektler mükemmel. -'leri: Oyunun grafik kalitesinin yüksek oluşu güçlü bir AGP ekran kartınızın ve belleğinin yüksek olmasını gerektiriyor. Tam performans için en az 16Mb'lık bir ekran kartı kullanılmalıdır. link: http://download.microsoft.com/downlo...S/mm2trial.exe __________________________________________________ _______________________ Terminator 3: War of the Machines ![]() Sürüm : Boyut : 168 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/XP Tanıtım: İnsan nesli tükeniyor, makineler yükseliyor... İnsanlar ve makinalar arasındaki savaş artık kaçınılmaz. Terminator 3 War of the Machines, shooter tarzı güzel bir aksiyon türü oyun. Lafı fazla uzatmadan gelelim oyuna; oyundaki mekanlar, silahlar ve daha birçoğu T3 Rise of the Machines filminden uyarlanmış. Oyunun özelliklerine gelecek olursak, oyunda 32 kişi takım deathmatch ve egemenlık modu mevcut, ayrıca ücretsiz online hosting via gamespy ve oyuncular için Arnold Schwarzenegger'in Terminator karakteri sesi ve motion capture özelligi mevcut. 10 adet tekli görev ve ateşgücü; Barrett M82 sniper silahi, Heckler & Koch G3 hücüm silahi, M4A1 carbine vb. Oyundaki mekanlar ise tahrip edilmiş yüksek yollar yıkık limanlar Tech-Com and CRS askeri üstler harabe fabrikalar çesitli insan ve makinalar herbiri farklı kuvvet ve zayiflik derecelerinde çeşitli insan karakterleri; avcilar, agir avcilar, gözcüler, vb. Makinalar ise; T900 Endoskeleton, T900a Infiltrator, HK tank, FK hovercraft savaş senaryoları ise; tren yollari tüneller ve yanmakta olan binalar vb. Oyunda bol sayıda efekt mevcut, oyunun bu multiplayer pc sürümü oldukça başarılı sayılır. Kısacası Terminator 3 War of the Machines 2003 yılının iyi oyunlarından biri idi. Asgari Sistem Gereksinimleri: # Windows 98/Me/2000/XP # Pentium III 1000 MHz işlemci # 128 MB Bellek # Sabit diskte 1 GB boş alan # 4x veya üzeri CD/DVD-ROM Sürücüsü # 32 MB 3D Ekran Kartı # DirectX 9.0 destekli ses kartı # 56 Kbps çevirmeli modem bağlantısı # DirectX 9.0 veya üzeri sürüm link: ftp://ftp.gamestar.cz/terminator3/te...mpbetademo.exe __________________________________________________ ______________ Tetris ![]() Sürüm : 1.0.0 Boyut : 402 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: Canlı renklere, temiz grafiklere ve hoş bir arayüze sahip bir tetris oyunu. Oyunda puanınızı kaydedebileceğiniz bir puan tablosu ve pause özelliği mevcut. Kontroller için ok tuşlarını kullanın. Yukarı ok çevirme, sağ ve sol oklar sağ ve sol tarafa kaydırma, aşağı ok hızlı indirme fonksiyonuna sahip. link: http://www.gameyard.com/free_games/tetris_gy.exe __________________________________________________ ______________ Unreal Tournament 2004 Demo caps yok! Sürüm : Boyut : 209 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Kısıtlama : 5 bölüm Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: Yıllar önce hepimizi bilgisayarlarımıza bağlayan oyun Unreal Tournament'ın son sürümü, Unreal Tournament 2004. Hepimizin bildiği gibi bu oyun ***** motorunu kullanıyor ve aynı ***** kadar zevkli, ama bu yeni sürümüyle daha da güzel ve zevkli. Bu sürümde yeni adamlar, silahlar, görevler ve haritalar karşımıza çıkıyor. Ben bu sürümünden daha çok zevk alacağınıza eminim. Çünkü daha ilk görevi yapmaya başlayınca oyunun güzelliği sizi oyuna bağlıyor ve hemen alışıyorsunuz. Zorluk seviyeleri yine aynı, pek bir değişiklik olmamış. Ama yinede zorlu görevler sizi bekliyor. Multiplayer'da oynamak da bir o kadar güzel. Oyunun istediği sistem konfigürasyonu: İşlemci: Pentium® III veya AMD Athlon 1.0 GHz RAM: 128mb (256mb Önerilir.) Disk Alanı: 5.5 GB Alanı Ekran Kartı: Windows Destekli GeForce 2 veya Ati Radeon (en az 64mb) Direct X: Direct X 8.1 veya üstü link: http://download.nvidia.com/downloads...0_03.01%5D.exe __________________________________________________ _______ not oyunların hepsi kıstlamalı ve demodur hepsi yasal yolla siteye konulmuştur bunun için linkin ölmesi çok az bir ihtimal kaplar. indirin oynayın.....
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Her Gün Güncellenecek Elimdeki Film Arşivi (Bol Capsli) Seri Halde[RS][HF][UP][FS] | mdmusti | Yabancı Adult Videolar | 7 | 01-31-2010 05:17 PM |
Demo Oyun Arşivi | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-11-2008 10:08 AM |
:::Dev Oyun Arşivi::: | CaKaLBoT | Oyun Download | 26 | 03-31-2007 08:17 PM |
onlarca oyun+film pişman olmazsınız | CollαтєяαL™ | Oyun Download | 15 | 09-21-2006 07:00 PM |
Oyun Serialleri Dev Arşivi | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-20-2006 01:13 PM |