![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 11 Times in 11 Posts
Üye No: 34045
İtibar Gücü: 1352
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ne bilmek,ne de görmek isterim ihanetini
Yaşatırmıyım bu fani dünyada her ikinizi Sakın ola aklından bile geçirmeyesin Benden başka seversen,inşallah gülmeyesin Başkasına bakarsan o gözlerin kör olsun Başkasını anarsan,o dillerin lal olsun Başkası için çarpan,o yüreğin taş olsun Benden başka seversen,hayatın beter olsun Her nefes alışında,sen hep beni hatırla Her kâbus görüşünde,hep adımı sayıkla Vuracaksan hançeri,sakın kalleşce vurma Nereye gidersen git,ahım tutar unutma Beş para etmezlere,beni asla değişme Ayrılacaksan bile,gelde yüzüme söyle Unutma kimse seni benim gibi sevemez Benden başka seversen,o yüzün asla gülmez Bu dünya fanidir,gelip geçici Kalıcı olan tek şey,inanki gerçek sevgi Paraya pula tamah etmez bu gönül Etle tırnak gibiyiz,ayrılmak ne mümkün Teninin kokusunu,başkaları bilmesin Ogüzel öpüşünü,hiç kimse hissetmesin Ellerim ellerinde,yüreğim yüreğinde Benden başka seversen,hep ağla hiç güleme Sakın ahımı alma sen zararlı çıkarsın Pişmanlık fayda etmez,yapayalnız kalırsın Geçmişe baktığında,hep üzülüp ağlarsın Benden başka seversen,o kalbin taş bağlasın Mutluluk denen o şey,kapından hiç geçmesin Yüreğin acı çeksin,inim inim inlesin YÜzün hiç gülmesin,içerin kan ağlasın Bensiz mutlu olama,ahım senide yaksın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Video`dan Caps Alma [Video`dan Resim Alma] | GeCeLeR | Eski Arşiv | 15 | 04-04-2010 08:05 PM |
@msn.com uzantılı adres alma | styla45 | MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları | 1 | 09-28-2009 02:36 AM |
Video`dan caps alma [Video`dan resim alma] | GeCeLeR | Eski Arşiv | 7 | 09-23-2008 12:54 AM |
Yol Alma Vaktİ | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 10:07 AM |