![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1848
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçtiğimiz sezon son haftalarda kalesini başarıyla koruyan Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Serdar Kulbilge'ye Hayrabolu Fenerbahçeliler Derneği tarafından plaket verildi.
Sarı-lacivertlilerin başarılı file bekçisi Serdar, Hayrabolu Fenerbahçeliler Derneği tarafından Çerkezmüsellim beldesinde düzenlenen 100. Yıl Şampiyonluk yemeğine katıldı. Plaketini Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Muammer Orman'dan alan Serdar, burada yaptığı konuşmada, "Trakya halkının büyük desteğini görüyorum. Bu güç benim için her şeyin üzerinde. Çünkü Türkiye'nin en büyük kulübünün kalesini koruyorum. İnşallah her futbolcu gibi en büyük hedefim Türk Milli Takım kalesini korumak. Benim her zaman yanımda olan Trakyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer'in de katıldığı yemekte Serdar, taraftarlar için forma ve şapka imzaladı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Milli Takım da KAPATILSIN | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-04-2008 06:34 PM |
Ümit Milli Takım tam gaz! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 08:26 PM |
milli takım!!! | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 7 | 08-25-2007 01:27 PM |
A Milli Takım toplanıyor | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-12-2006 02:34 PM |
Milli Takım Macaristan'da! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-05-2006 11:11 PM |