![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rize Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz, Pazar İlçesi’nde yaptığı konuşmada, Meclis’e girdiği takdirde Demokrat Parti ile Anavatan Partisi’ni bir araya getireceğini, bu olmazsa da yeni parti kuracağını söyledi.
Yılmaz, Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin’i ziyaret ettikten sonra Hükümet Konağı önünde toplanan yaklaşık 500 kişiye hitap etti. 360 milletvekili olan bir partinin cumhurbaşkanını seçemediğini anlatan Yılmaz, şöyle dedi: "Terör, Gümüşhane’ye kadar geldi. Yakında Rize’ye inerse kimse şaşırmasın. Buna rağmen hálá terör üzerinden siyaset yapılıyor. Benim bağımsız olarak Meclis’te tek başıma ne yapacağımı sorguluyorlar. Ben Meclis’ten bir sandalye almak için oy istemiyorum. Meclis’e girdiğim gün, Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu merkez sağda birliği sağlayacak adımı atacağım. Demokrat Parti ile Anavatan’ı bir araya getireceğim. Gerekirse yeni parti kuracağım. Bir sonraki seçimde de o partinin başında olacağım."
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mustafa Sarıgül ve Yeni Sol Parti | korayvf | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-12-2007 09:57 PM |
08/14/07 - Yeni bir parti yeni bir kadro lazım! | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 10:45 AM |
Mesut Yılmaz Yeni Parti Kuruyor! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-31-2007 08:10 PM |
DYP ile Anavatan birleşti, çatı Demokrat Parti / 6 mayıs | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-07-2007 03:51 PM |
yeni elime geçen amatör çift toplam 8 parti ve hepsi farklı arşivlikkkk (yeni ***) | RoStWell | Adult eski arşiv | 0 | 02-12-2006 01:47 AM |