![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doğarken Bebekler Ne Düşünür
beyefendi bir yanlışınız olacak ben birinci gelmiştim, içeride kalma hakkına sahibim.. merhaba dünya ! ben buraları bir yerden hatırlayacam ama du bakalım.. len len len, dikkat etsene beeee, kesiyodun kafami, hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin.. alemin krali geliyoo, geliyoo, geliyoooo aha! sira bana geldi! nihohao ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler) bitirdin beni doktor abi, benim bittiğim gün bugündür doktor abi. hay arkadaş yaa ne biçim muamele daha 2 ay önce çıkalım dedik çıkarmıyordunuz şimdi ne öle ıh mıh iyi tamam çıkıyoruz alla alla yaa.... birey laz olacaksa muhtemelen uyyy daa olacaktir her son yeni bir başlangıçtır, her başlangıç ufuğunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ıngaa... Şştt, doktor musun nesin, babam bile bu kadar kurcalamadı, çek elini, bak ağlarım ya çekiştirmeyin iki dakika, şu g noktasının yerini bi ezberliyim çıkıyorum hemen şimdi çıksak dışarı, soğuktur kesin... çıkmasak, artık kıçım bile sığmıyo buraya... oooff of! çıkınca basacam çığlığı o olucak. lan neydi lan?!... hah iki ekmek bi kısa marlboro. Uleyn şimdi dışarı çıkcam, O2 ciğerlerime gelcek, yakcak böğrümü, sonra işin yoksa ağla .. Üff şimdiden kasıldım haa ulan su kollarımı kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba?? hele şükür ucunda ışık olan bi tunel gordum sonunda. ışığa dogru gitsem mi? ya bi dakka, kim itiyo lan beni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1946
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() alemin krali geliyoo, geliyoo, geliyoooo
şimdi çıksak dışarı, soğuktur kesin... çıkmasak, artık kıçım bile sığmıyo buraya... oooff of! çıkınca basacam çığlığı o olucak. Şştt, doktor musun nesin, babam bile bu kadar kurcalamadı, çek elini, bak ağlarım ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 12 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 43515
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -35
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() alemın kralı öldürdü beni ya
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1764
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() alemin krali geliyoo, geliyoo, geliyoooo
aha! sira bana geldi! nihohao ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler) bitirdin beni doktor abi, benim bittiğim gün bugündür doktor abi. hay arkadaş yaa ne biçim muamele daha 2 ay önce çıkalım dedik çıkarmıyordunuz şimdi ne öle ıh mıh iyi tamam çıkıyoruz alla alla yaa.... birey laz olacaksa muhtemelen uyyy daa olacaktir her son yeni bir başlangıçtır, her başlangıç ufuğunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ıngaa... Şştt, doktor musun nesin, babam bile bu kadar kurcalamadı, çek elini, bak ağlarım ya çekiştirmeyin iki dakika, şu g noktasının yerini bi ezberliyim çıkıyorum hemen şimdi çıksak dışarı, soğuktur kesin... çıkmasak, artık kıçım bile sığmıyo buraya... oooff of! çıkınca basacam çığlığı o olucak. lan neydi lan?!... hah iki ekmek bi kısa marlboro. bebeğin günlüğü kabarıkmış ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BiR BEBEĞiN YARIM KALMIŞ GÜNLÜĞÜNDEN | biqboy | Hayat Dersleri | 0 | 10-08-2009 05:26 PM |
Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğünden... | DHeMLy-CHaY | Efsaneler ve Korku Hikayeleri | 0 | 01-08-2007 04:51 PM |
Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğünden...( | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 7 | 10-06-2006 10:36 PM |
Bir bebeğin yarım kalmış günlüğünden... | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-21-2006 11:14 PM |
şıpsevdi bir kızın günlüğünden | Anarchist | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-02-2006 10:20 PM |