![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12095
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
admin bey -efendim +beni mod yapın -yaaa...neden +doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler -yaa öyle mi +evet -sen artık bi modsun +hadi yaa -eveettt (üye banlanır) _______________________________________________ -adminn beni mod yap +neden -çünkü ben seçilmiş adamım + ________________________________________________ - adminsiniz sanırım ben modluk için başvuru yapmaya gelmiştim de + daha önce modluk yaptın mı? - hayır hep üyeydim ama artık mod modundayım + mod modundaymış .. kelime oyunlarıyla beni etkilemeye calışma - ________________________________________________ -admin beni mod yap yaw +oldu numara al sıradan -tamam abi +numaranız 1.567.980 -oldu abi sıra ne zaman gelir __________________________________________________ yeni üye : admin kardeş selam admin : hoşgeldin foruma yeni üye : ya bi maruzatım vardı da admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım yeni üye : burada yetkililer, moderatörler falan var ben moderatör olmak istiyorum admin : başka bi sıkıntınız var mı ? yeni üye : yok allaha şükür admin : nannn mannak bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine yeni üye : istiyorum dediiiim admin : oldu şekerim admin yapıyım istersen yeni üye : daha iyi olur admin : banlanmadan yürü git yeni üye : görüşcez admin : hadi yavrum yürüüü ______________________________________________ adminim selam selam benim bi mazuratım var neymiş beni mod yapsana modum mu oturturum _______________________________________________ - meraba ben gecen gün modluk başvurusu yapmıştım ..aramadınız ben arayım dedim başınıza bişey geldi sandım ondan geldim + yok bişey olmadı iyiyiz biz - tamam o zaman ben yarın gelip başliyim işe + hadi len |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ENTERESAN'la alakası yok ama benı baya guldurdu komık seyler bolumune taşındı..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1771
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
|
![]() nesi enteresan bu komik şeyler e ait
![]()
![]() |
#4 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ajan senle ben aynı zamanda yazmışız sen bi kaç saniye farkla göndermişin görmemiştim oke ajan
![]()
![]() |
#6 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1425
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
|
![]() hahah MoD KaFaYı YeMi$TiR...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 36 Thanked 26 Times in 10 Posts
Üye No: 43291
İtibar Gücü: 1619
Rep Puanı : 5764
Rep Derecesi :
|
![]() Zuhahaha güzeldi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ne kelime mod deil admin ajan!
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
admin ve pişkin üye | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-22-2006 05:54 PM |