![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1768
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 'Türkiye'de Herkes Jön!'
Resmi büyütmek için tıklayın Yeni Bir Sıtcomla Ekranlara Gelmeye Hazırlanan Bora Gencer, Herkesin Jön Olmasından Sıkılkmış! YENİ BİR SITCOMLA EKRANLARA GELMEYE HAZIRLANAN BORA GENCER, HERKESİN JÖN OLMASINDAN SIKILKMIŞ! Çok yakında yeni bir sitcomda oynayacak olan Bora Gencer, müzik ve sinema sektörüyle ilgilgi konuuştu: 'Müzik sektöründe bir çok insan var. Beğenmedim, sektörü bozan isimler var ama bunları söylemem. Çünkü polemik yaratmak istemiyorum. Ama bu işi ciddiye almayıp, yaptığı halde sevgilisi tarafından desteklenen, hiçbir alt yapısı olmadığı halde, sonradan kendini toparlayıp bir noktaya gelen insanlara kızıyorum. Bu artistlikte de böyle... Türkiye'de herkes jön! Yavuz Bingöl, Alişan, İbrahim Erkal, İzzet Yıldızhan jön... Onlar jönse, ben neyim acaba bön mü?' (Gecce.com) 13 dakika önce.. [900402]
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BlackBerryStorm Türkiye'de | GooD aNd EvıL | Bilim Ve Teknoloji Haberleri | 0 | 05-24-2009 12:44 PM |
Türkiye'de ilk sesli SMS | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-25-2008 08:48 PM |
Mac OS X Leopard Türkiye'de | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-29-2007 07:17 PM |
Türkiye'de bir ilk: Nar masajı | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-04-2006 01:48 PM |
Rio Karnavalı Türkiye'de!/06.06.06 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-07-2006 12:57 AM |