www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-09-2007, 03:17 PM   #1
RaPoRLu
ÇaKaL Üye

RaPoRLu Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 230
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1952
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi : RaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond reputeRaPoRLu has a reputation beyond repute

Lucescu, şampiyon yaptığı Galatasaray'dan gönderilmesini yorumladı: 'Çok iyi bir ekip kurmuştuk. Ayrılmam büyük hataydı.'
09.07.2007

Galatasaray ve Beşiktaş’ı şampiyon yaptıktan sonra Ukrayna’da Shakthar’ın başına geçen Mircea Lucescu, İsviçre’de yapılan kamp çalışması sırasında Sarı-Kırmızılı ekibi ziyaret etti. Eski öğrencileriyle hasret gideren Luce, duygu dolu anlar yaşadı, çarpıcı açıklamalarda bulundu:

‘Korku salıyorduk’
Çok iyi bir ekip kurmuştuk. Yıldız oyuncular olmamasına rağmen canla-başla mücadele eden bir takım oluşturmuştuk. Şampiyon olduğumuz sezon Ali Sami Yen’de maç kaybetmedik. 12 futbolcu ayrılmıştı, kiralık oyunculardan kurduğumuz takımla, parasız bir sezon geçirdik. Buna karşın Avrupa’da devlere bile korku salıyorduk. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız zaman Ali Sami Yen Stadı’nın dışında da binlerce taraftarımız oluyordu. İnanılmaz bir dönemdi. Ayrılmak zorunda kalmam büyük hataydı.

‘Unutulmaz günler’
Burada tekrar eski dostlarımı gördüm ve çok memnun oldum. İçlerinden biri elimi öptü ve çok duygusal anlar yaşadım. Neredeyse ağlayacaktım. Şu anki oyuncularım da bu karşılaşmayı gördü ve onlar da ne kadar sevildiğime şahit oldu. Bu, Türk milletinin bir özelliği. Eski günleri andık. Roma, Barcelona, Real Madrid, Milan, Liverpool ve Lazio maçlarını konuştuk. Unutulmazdı.

‘Kendini şarj etti’
Feldkamp’ın yaşının polemik konusu yapılmasına anlam veremiyorum. Dünyada her sektörde emeklilik yaşı uzatılıyorken, niye teknik direktörlerin yaşı sorun oluyor? Sahaya çıkıp, koşmayacak ki. Hem Feldkamp kendini şarj etti. Bana göre müthiş bir seçim, başarılı olacaktır.

‘Tebrik ediyorum’
Lincoln çok önemli bir oyuncu, harika bir transfer. Bu transferi gerçekleştirenleri tebrik ediyorum. Şampiyonlar Ligi’nde Schalke’ye karşı 2 kez oynadık, 1-1 berabere kaldık ve 1-0 yendik. Ama harika oynamıştı. Benim de böyle bir oyuncuya ihtiyacım var.

‘Teklifler geldi’
Beşiktaş’la görüşmelerim oldu ama ısrarcı davranmadılar. Ayrıca Shakhtar Donetsk en zor anlarımda bana sahip çıkmıştı. Onlara ihanet edemezdim. Fenerbahçe’den de direkt olmasa da, dolaylı yollardan teklif aldım.

‘Elbet bir gün...’
Yıllar sonra Türkiye’ye geleceğim. Buna inanıyorum. Türkiye’de en mutlu günlerimi geçirdim. Dönmek istiyorum ama bu hangi takım olur, bilmiyorum.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı