www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-10-2007, 01:57 PM   #1
Spy_MasteR
Forum Müdavimi

Spy_MasteR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1846
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi : Spy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond repute
Varsayılan Ters köşe!

Ters köşe!
Ters köşe!

Yönetim harıl harıl forvet ararken, Zico, 'İleri uçta oynayacak 7 oyuncum var. Eksik olan bir stoper ve bir sağbek' açıklamasında bulundu.
10.07.2007

Şimşekleri çekecek
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, transfer konusunda yine yönetimle ters düştü. Daha önce yaptığı, “Deivid’in kalmasını istiyorum” açıklaması nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım tarafından uyarılan Brezilyalı hoca, dün Avusturya’ya giderken uçakta sarfettiği sözlerle bir kez daha şimşekleri üzerine çekecek gibi. Çünkü yöneticiler ünlü bir golcüyü kadroya katmak için çareler ararken, tecrübeli teknik adam, forvet oyuncusuna ihtiyacı olmadığını açıkladı.

‘Hepsinden memnunum’
İleri uçta yararlanabileceği 7 tane oyuncusu bulunduğunu ifade eden Zico, “Hepsinden memnunum. Edmar Souza hakkında da karar vereceğiz. Şu anda kadromuzda bir stoper ve bir sağbek eksik. Onun dışında bütün mevkilerde hazırız” derken, önümüzdeki sezon kaç forvetle oynayacakları sorusuna, şu yanıtı verdi: “Duruma göre değişecek. Bu, taktikten ve iki forvetten neyi anladığınıza bağlı. Tuncay, Alex, Kezman, Deivid atak oyuncusu mu sizce?”

‘Tuncay’ı arayacağız’
“O zaman 4 forvetle oynamışız biz. Niye bir iki isim üzerinde duruluyor. Bana göre Kezman çok fazla yalnız kalmadı ileride.” Tuncay’ın sadece hırsı ve mücadele ruhu değil, sahadaki futboluyla da unutulmaz, harika bir oyuncu olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, “Sembol bir oyuncu oldu. Bu yüzden yeri zor dolar. Onun eksikliğini mutlaka hissedeceğiz. Büyük futbolcu. Saha içinde o ruhu yakalarsak başarılı oluruz. Çalışarak yerini doldurabiliriz” diye konuştu.

‘İkisi de hazır olur’
İstanbul’da sabah akşam çalıştıklarını vurgulayan Zico, şunları söyledi: “Tatilden sonra futbolcuların fizik olarak kendilerini toparlaması için ilk hafta fizik kondisyon çalışması yaptık. Oyuncularım bana çok iyi yanıt verdi. Appiah dizindeki sakatlık, Alex tedavisi sürdüğünden aramızda değil ama ikisi de ligin ilk maçına yetişir. Ameliyattan çıkmış bir oyuncu (Appiah) konusunda tarih yorumu yapamazsınız ama inanıyorum ki, ikisi de hazır olacak.”

Cüneyt KARAKAYA

ѕρу_мαѕтєя& [мαℓα¢нι]

spy_master™ ©2007
|l|lllll|lll||ll||lll|
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³
Spy_MasteR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı