www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-11-2007, 02:41 PM   #1
Spy_MasteR
Forum Müdavimi

Spy_MasteR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1846
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi : Spy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond reputeSpy_MasteR has a reputation beyond repute
Varsayılan 'ronaldo'ya İhtİyacimiz Yok'

'RONALDO'YA İHTİYACIMIZ YOK'
Fenerbahçemizin Sırp yıldızı Mateja Kezman, forvet olarak başarıya aç bir oyuncu almaları gerektiğini söyledi. Golcü futbolcumuz Mateja Kezman, dün yapılan idman sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu.

Takıma başarıya aç oyuncuların transfer edilmesi gerektiğini söyleyen Kezman, “Ronaldo’ya saygı duyuyorum. Ancak bizim daha aç ve kazanma hırsı olan futbolculara ihtiyacımız var. Roberto Carlos’u bunun dışında tutuyorum. Çünkü o kazanmayı isteyen biridir. Benim görüşüm bu yönde. Ronaldo tarzından ziyade kazanma hırsı olan futbolcular alınmalı. Zigiç olayıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Takımda 4-5 tane kaliteli forvet var. Colin Kazım güçlü ve çok genç bir oyuncu. Bize çok faydalı olacak. Bunun yanı sıra Devid’in bu sezon daha iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Ayrıca kaptanımız Semih var. Bu oyuncularla başarılı olabiliriz” diye konuştu.

Şimdiye kadar hiçbir zaman kendisini bu kadar motive hissetmediğini söyleyen Kezman, “Bu sezon Fenerbahçe taraftarına kendimi affettireceğim. En az 20-25 gol sözü veriyorum. Hem benim hem de takımım açısından mükemmel bir sezon bizi bekliyor. Çok ciddi bir şekilde çalışmalara başladık. Yeni katılanlarda aramıza oturdular. Bu sene başarılı olmak istiyoruz ve çalışıyoruz umarım bunu başarırız. Her sistemde oynarım. Geçen sezon takıma geç katıldığım için fizik olarak zorlandım. Özel hayatımda ve ev ortamım tam olarak oturmamıştı. Sıkıntılar yaşamıştım. Ama bu sezon her şey çok farklı olacak. Yeni katılanlarla opsiyonlu bir kadro oluşturuldu. Başarıya mecburuz” diye konuştu.

Takımdan ayrılan Rüştü, Tuncay ve Ümit’e de değinen Mateja Kezman, “Giden arkadaşlarımız geçen sezon bize çok şey kattılar. Ama şu anda geçen seneden daha iyi bir takıma sahibiz. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizle ilgilenmiyorum. Kimi aldılar, kimi sattılar hiç önemli değil. Ben kendi takımımla ilgilenirim. Önemli olan bizim yaptıklarımızdır. Şampiyonlar Ligi’nde ki rakiplerimizin kim olduğunu henüz bilmiyoruz. Rakiplerimiz arasında önemli takımlar var. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak çok önemli. Ben kariyerim boyunca bu ligde bir çok maç oynadım. Tek dezavantajımız ön eleme maçını erken oynamamız. Ama turu geçecek güçteyiz” şeklinde konuştu.

ѕρу_мαѕтєя& [мαℓα¢нι]

spy_master™ ©2007
|l|lllll|lll||ll||lll|
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³
Spy_MasteR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı