www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-23-2005, 03:28 AM   #1
trecy
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 10
Üye No: 10
İtibar Gücü: 2009
Rep Puanı : 50067
Rep Derecesi : trecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond reputetrecy has a reputation beyond repute
Varsayılan BOYLE BIR CV DAHA ONCE GORDUNUZ MU?

BOYLE BIR CV DAHA ONCE GORDUNUZ MU?

BOYLE BIR CV DAHA ONCE GORDUNUZ MU?
Sevgili Human Resources(Insan Kaynaklari) elemanlari, Su an benimle ilgilenmediginizin farkindayim, cunku ben yeni bir mezunum.Tarsus Amerikan Lisesi+Koc Universitesi Ekonomi bolumu mezunuyum.Ingilizcem cok iyi ama yakinda unutacagim. (*7 sene Tarsus Amerikan+4 sene Koc=11 sene Ingilizce) Bilgisayarla aram cok iyi. Fifa99'un kraliyim.(Daha iyi oldugunu iddia eden genel mudurunuz falan varsa kapisalim) Counter Strike da bir numarayim. Bunun yaninda onemsizde olsa Word,Excel falan hepsini biliyorum. Siz "ofis programlari" diyorsunuz.Sizi hic lgilendirmedigini biliyorum ama Flash 5.0, Frontpage 2000 gibi programlari da biliyorum. Birazda HTML ve Java... Bos zamanlarimda sinemaya giderim muzik dinlerim falanfilan da bundan size ne ki.. Inanmiyorsaniz soyleyim, en son Driven Filmine gittim.biliyorum hala inanmiyorsunuz bu yuzden film hakkinda izlenimleri mi soyleyecegim. Yaris sahneleri harika cekilmis ama filmde is yok.Hala inanmiyorsaniz Allah size akil fikir versin. Neyse konuya gelelim. Eger beni ise almak icin basvurmak istiyorsaniz e- mail yoluyla sirket hakkinda detayli bilgi verip bana [email protected] adresinden ulasabilirsiniz.
Not:Eksik gonderilen sirket bilgileri sizin hemen elenmenize yol acabilir.Biraz da isi kabul etme prosedurunden bahsedeyim. Gonderilen basvurulardan sonra 8 tane teste tabi tutulacaksiniz.Eger bu testleri gecerseniz yazili ve sozlu mulakatlardan sonra sirketinizin butun elemanlarina Ingilizce sinavi uygulanacak. Bu arada genc bir sirkette calismak istiyorum.(yas ortalamasi 25i gecmeyecek) Eger birden fazla sirket butun testleri gecerse averaja bakilacak o da esitse kendi aranizda oynanan maclara bakilacak. O da esitse yazi tura atacagim. Su an elimde tam 36 degisik sirkete ait ret mektubu koleksiyonum var.Bunlari cerceveletip duvarima astim ama artik duvarda yer kalmadi.Bu yuzden sadece ciddi basvurulari degerlendirecegim.
BU KURALLARA UYMAYAN KİŞİLER HAKKINDA GEREKEN İŞLEM YAPILACAKTIR
trecy çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
bostandere (03-02-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 03-02-2006, 02:26 AM   #2
sempatik_53
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 28
Üye No: 9522
İtibar Gücü: 1416
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : sempatik_53 is on a distinguished road

eline sağlık çok güzel bir yazı
sempatik_53 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-02-2006, 02:33 AM   #3
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3254
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

eline sağlık

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-02-2006, 02:49 AM   #4
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2203
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

ellerine sağlık tam bir cv olmuş:)
Old 03-02-2006, 03:07 AM   #5
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1966
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

muhtesem bi cv...
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı