![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 995 Times in 141 Posts
Üye No: 10
İtibar Gücü: 2009
Rep Puanı : 50067
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() BOYLE BIR CV DAHA ONCE GORDUNUZ MU?
BOYLE BIR CV DAHA ONCE GORDUNUZ MU? Sevgili Human Resources(Insan Kaynaklari) elemanlari, Su an benimle ilgilenmediginizin farkindayim, cunku ben yeni bir mezunum.Tarsus Amerikan Lisesi+Koc Universitesi Ekonomi bolumu mezunuyum.Ingilizcem cok iyi ama yakinda unutacagim. (*7 sene Tarsus Amerikan+4 sene Koc=11 sene Ingilizce) Bilgisayarla aram cok iyi. Fifa99'un kraliyim.(Daha iyi oldugunu iddia eden genel mudurunuz falan varsa kapisalim) Counter Strike da bir numarayim. Bunun yaninda onemsizde olsa Word,Excel falan hepsini biliyorum. Siz "ofis programlari" diyorsunuz.Sizi hic lgilendirmedigini biliyorum ama Flash 5.0, Frontpage 2000 gibi programlari da biliyorum. Birazda HTML ve Java... Bos zamanlarimda sinemaya giderim muzik dinlerim falanfilan da bundan size ne ki.. Inanmiyorsaniz soyleyim, en son Driven Filmine gittim.biliyorum hala inanmiyorsunuz bu yuzden film hakkinda izlenimleri mi soyleyecegim. Yaris sahneleri harika cekilmis ama filmde is yok.Hala inanmiyorsaniz Allah size akil fikir versin. Neyse konuya gelelim. Eger beni ise almak icin basvurmak istiyorsaniz e- mail yoluyla sirket hakkinda detayli bilgi verip bana [email protected] adresinden ulasabilirsiniz. Not:Eksik gonderilen sirket bilgileri sizin hemen elenmenize yol acabilir.Biraz da isi kabul etme prosedurunden bahsedeyim. Gonderilen basvurulardan sonra 8 tane teste tabi tutulacaksiniz.Eger bu testleri gecerseniz yazili ve sozlu mulakatlardan sonra sirketinizin butun elemanlarina Ingilizce sinavi uygulanacak. Bu arada genc bir sirkette calismak istiyorum.(yas ortalamasi 25i gecmeyecek) Eger birden fazla sirket butun testleri gecerse averaja bakilacak o da esitse kendi aranizda oynanan maclara bakilacak. O da esitse yazi tura atacagim. Su an elimde tam 36 degisik sirkete ait ret mektubu koleksiyonum var.Bunlari cerceveletip duvarima astim ama artik duvarda yer kalmadi.Bu yuzden sadece ciddi basvurulari degerlendirecegim.
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
bostandere (03-02-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9522
İtibar Gücü: 1416
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() eline sağlık çok güzel bir yazı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3254
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() eline sağlık
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2203
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
|
![]() ellerine sağlık tam bir cv olmuş:
![]()
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1966
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() muhtesem bi cv...
![]()
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Daha Once Hic Boyle Zevk Almamistim Diyor Azgin Hatun | Edward77 | Türk Video | 1 | 03-16-2010 06:02 AM |
OlGuN kadiN ZevkTten eVeT Evet daha hizli diple diye bagiriyor boyle azginini gormedi | relaxdidem | Türk Video | 0 | 03-07-2010 02:34 AM |
Daha sert sok nu ne boyle diye bagiriyo... | hacker407 | Türk Gizli Çekim | 0 | 12-06-2009 08:15 PM |
Boyle Bir Studyom ve İcinde Boyle Bir Tane Olmasını İsterdim... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 4 | 03-03-2006 06:25 PM |
Siz Boyle Dolgun Boyle Guzel Ve Azgin Bir Genc Kiz Gordunuzmu Caps+video | cemgil | Adult eski arşiv | 0 | 12-24-2005 03:06 AM |