![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1848
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uluslararası Kick Boks Spor Organizasyonu'nun (ISKA) eksi 81 kiloda Avrupa Şampiyonu unvanını taşıyan Türk sporcu Muzaffer Gemici, hedeflerini büyük tutuyor.
12 Temmuz 2007, 12:51 ---------------------------------------------------- Euroring'in organizasyonlarında ringe çıkan ve Muharrem Eser ile çalışmalarını sürdüren Muzaffer Gemici, yaptığı açıklamada, hedeflerine adım adım gitmek için çalışmalarını büyük ciddiyet içerisinde sürdürdüğünü kaydederek, ''Avrupa Şampiyonu oldum. Şimdi ise sırada Dünya Şampiyonluğu var. Daha sonra da dünyanın en önemli dövüş organizasyonu olan K1'de ringe çıkmak için elimden geleni yapacağım'' dedi. Kariyerinde çeşitli il, bölge ve Türkiye şampiyonlukları bulunduran 27 yaşındaki sporcu, yıl sonunda Almanya'da Dünya Şampiyonluğu için maça çıkacağını kaydederek, ''Bu organizasyon kesinleşti. Yıl sonunda kilomda Dünya Şampiyonu sporcu kim olursa, onunla karşılaşacağım. Başarılı olup ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Türk bayrağını başarıyla oralarda dalgalandıracağım. Alacağım bir galibiyet çok büyük önem taşıyor. Ülkeme Dünya Şampiyonu olarak dönmek istiyorum. Eğer bunu başarırsam K1'e de direkt katılma hakkı elde edeceğim. Aksi durumda ise elemelere katılarak yine K1 için şansımı deneyeceğim'' ifadelerini kullandı. Dünya Şampiyonluğu unvan maçı öncesi 4 ayrı prestij maçı yaparak hazırlıklarını sürdürecek olan Muzaffer Gemici, Rus sporcu Rene Kretshmar ile 14 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'da yapacağı mücadele için ise, ''Çok tecrübeli bir rakip. Prestij maçlarımdan biri olacak. Ben çalışmalarımı son derece planlı bir şekilde sürdürüyorum ve kendime güveniyorum'' diye konuştu. Çalışmalarını sürdürmek için gelecek yıl, kick boksun ana vatanı kabul edilen Tayland'a gitmeyi planladığını aktaran Muzaffer Gemici, gelişimini daha üst seviyelere çıkarabilmek için de Tayland veya Hollanda'dan bir hocayla çalışabilmeyi istediğini aktardı. ''SPONSOR BULAMIYORUM'' Avrupa şampiyonu sporcu Muzaffer Gemici, özellikle kendisine sponsor bulamamaktan yakındı. Yeni sponsorluk yasasının firmalara getirdiği tüm kolaylıklara rağmen bu konuda büyük sorunlar yaşadığını aktaran genç sporcu, ''Sponsora gerçekten çok ihtiyacım var. Daha iyi şartlarda, istediğim yabancı hocayla çalışabilmem için sponsor bulabilmek benim için hayati önem taşıyor. Avrupa şampiyonu olmama karşın sponsor bulamıyor olmak beni çok üzüyor. Çok fazla yere bu konuda başvurdum ancak hiçbir sonuç alamadım. Kimse vergi indirimine rağmen sıcak bakmıyor. Maçlardan kazanılan ücretler düşük olduğu için sponsor bulup çalışma şartlarımı iyileştirmem şart'' şeklinde konuştu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Giresun'un büyük hedefi | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-09-2008 09:19 PM |
Kick boks Türkiye ikincisi kalp krizinden öldü 7 Nisan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2008 05:05 PM |
Kick Boks Şampiyonası'na 1000 sporcu katıldı | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-30-2007 06:53 PM |
Kick Boks Şampiyonası başlıyor.. | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-11-2006 04:56 PM |
Dünya Kick Boks Şampiyonumuz Gürkan Özkan'ın Maçı | sparki | Diğer Videolar | 1 | 08-30-2006 12:38 AM |