![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1698
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1.
Aklımdan çıkmıyorsun Sensiz bomboş bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat.. 2. Akşam erken çöker yalnızlığıma Sokak sokak gezer ararım seni Hasretin gönlümün yangınlarında Alev alev yanar ararım seni 3. Al götür eskici kalbimi benim Neyim var neyim yok sorma bir daha Gözümde yaşlardır birtek servetim Acıyıp yüzüme bakma bir daha! 4. Aldana aldana geçti bir ömür Dünlere küskünüm yarına küskün Nerede mutluluk nerede huzur Hayata küskünüm devrana küskün 5. Aldanmaktan yoruldun mu Acılarla yoğruldun mu Hiç sırtından vuruldun mu Ne bilirsin yağmur olup Çağlamayı ne bilirsin Kahkahalar savururken Ağlamayı bilir misin? 6. Aldattılar Ümitlerimi, hayallerimi Özlemleri, düşlerimi Parça parça Kopardılar! .. Sonra unutulduğuma inandım Sevdiğimden ayırdılar.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Birkaç Amatör Güzel | bulva | Adult eski arşiv | 2 | 11-18-2008 04:59 AM |
güzel bir kopya tekniği ve birkaç resim daha | serkanoksuz | Eskiler (Arşiv) | 14 | 03-14-2007 11:12 PM |
işinize yarıyacak birkaç güzel site | djcrueL | Eskiler (Arşiv) | 6 | 06-23-2006 09:34 PM |
birbirinden güzel birkaç filim buyrun kankalar.... | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-04-2006 11:13 PM |
Birkac Güzel resim sakın bakmayın Arkadaşlar:) (: | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 3 | 01-14-2006 11:20 PM |