![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1946
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() medreselim (entelektüel)
o şimdi yeniçeri (militarist) hatalıysam: tiz kellesi vurula (realist) tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) huzur islamda (neo-klasik) hünkarım çok yaşa (oportunist) padişahım çok yaşa (yalaka yeniçeri) yezidim ama akce bende babadan ogula degil alınteri mekteplim rahmetli de şahlanırdı hataliysam kellemi vurun, kaziga oturtun paşa babam sağolsun akıncısın dediler kız vermediler o şimdi sadrazam tek rakibim padişah! padişahın faytonunda : veliaht on board miras değil zeamet fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! alırım faytonunu hakkını ver faytonun hakkını ! havan kime sultanım rampaların ustasiyim, sagliginizin duacisiyim devşirmesin dediler vermediler
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 12 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 43515
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -35
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() padişahın faytonunda : veliaht on board
![]() ![]() supermıs saol.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1484
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() rahmetli de şahlanırdı
faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ergenlik döneminde pozitif düşünce | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 09:33 PM |
Müslümanlar Hz. Ali ve Hz. Osman döneminde ABD'ye ulaşmış | DHeMLy-CHaY | Efsaneler ve Korku Hikayeleri | 0 | 01-08-2007 01:40 PM |
Fayton | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-10-2006 10:22 PM |
Osmanlida Fayton Arkasi Yazilar | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-08-2006 04:58 PM |
Osmanlı döneminde parfüm | trecy | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-29-2006 09:13 PM |