www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-12-2007, 11:41 PM   #1
вσυя∂¢αη
Forum Aşığı

вσυя∂¢αη Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 133
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi : вσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond repute
Varsayılan Baykal Siyaset Meydanı'nda 12 Temmuz 2007

Baykal Siyaset Meydanı'nda
12 Temmuz 2007 Perşembe 23:17
CHP lideri Baykal Ali Kırca'nın karşısında Siyaset Meydanı'na konuk oldu.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ali Kırca'nın "Başbakan sizin için iktidarı istemez keyfine düşkündür dedi buna ne diyorsunuz? şeklindeki sorusuna "Ben de böyle ayrı ayrı miting meydanlarından birbirine laf atar durumda olmak istemem. Sayın Başbakan ile bir televizyonda karşılıklı oturup tartışmayı isterdim. Ancak başbakan böyle bir oturumdan sürekli kaçıyor. Bu bir siyasi ayıptır. Bana meydanlardan atıp tutacağına gelsin sizin huzurunuzda karşıma otursun" dedi.

Ehlikeyf değilim

Baykal "Başbakan bize sürekli meydanlardan laf atıyor, çirkin yakıştırmalarda bulunuyor. Bir gün cibilliyetsiz diyor bugün de yaş 70 diyor. Başbakan benim ehlikeyf olduğumu söylüyor. Benim niyetimi nereden biliyor. Ben 35 yıldır siyasi koşu yapıyorum ve oldukça çileli bir koşu yapıyorum. Günde 2-3 miting yapıyorum. Bir günde doğudan batıya koşturuyorum. Bizim arkamızda holding yok, medyada desteği yok. Sadece çalışarak partimizi iktidara taşıyorum. Benim tek sosyal aktivitem ailem çocuklarım ve torunlarım var. İçkim yok sigaram yok, kolumda 15 bin dolarlık saatim yok marka takıntım yok. Yaşam tarzım ortada. Bir gün eşimle 5 yıldızlı otelde kalmadım. Birgün kayak merkezine gitmedim. İstanbul'a geldiğimde devlet konukevinde kalıyorum. Partime ve devlete para ödetmiyorum. Yani ehlikeyf Baykal böyle birisidir"

Baykal, Ali Kırca'nın ısrarla "15 bin dolarlık saati olan kim" sorusuna ise isim vermeden "Sen kim olduğunu iyi biliyorsun" diye yanıt vermedi.

Başbakan olmak istiyorum

CHP lideri Baykal iktidarı istemediği suçlamasına ise "Ben çalışıyorum, 550 adayımız çalışıyor, 81 il örgütümüz ilçe örgütlerimiz çalışıyor. Ben şimdi onlara (Aman ha iktidar oluruz durun mu) diyorum. Bir başbakana bu şekilde dedikodu yapmak yakışır mı? Başbakan diyor ki (Baykal 70 yaşına gelmiş siyasi edepten yoksun) Ya ben bunun neresinden tutayım hangisine cevap vereyim. Benim yaşımla ilgili bir sorunum yok. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Kolistrol, tansiyon şeker sorunum yok. Artı 70 yaşında değilim inşallah olurum da. Yarın sen de bu yaşa geleceksin bunu unutma. Beni siyasi etik hakkında eleştirmeye sayın başbakanın hiç hakkı yok!

ѕözℓüк
мυѕтαƒα кємαℓ αтαтüяк
αşк ѕєνgι
вσυя∂¢αη çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı