www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-17-2007, 05:23 AM   #1
WrAtBoY
Forum Demirbaşı

WrAtBoY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2543
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi : WrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond reputeWrAtBoY has a reputation beyond repute
Varsayılan Baykal'dan Erdoğan'a: Milletin Önünde Konuşalım/17 Temmuz

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Başbakan mal mülk konusunda daha kapsamlı bir tartışma yapmaya hazırsa, bunları televizyonda çıkalım birlikte, karşılıklı, milletin önünde konuşalım" dedi.

CHP Genel Başkanı Baykal, Erzurum'daki mitingde yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

Konuşmasında, "Benim aleyhimde meydanlarda konuşuyor. Arkamdan konuşmasın. Gelsin yüzüme bakarak konuşsun. Cevabını yüzüne alıversin" diyen Baykal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oğlunun gemisine mazotu ÖTV'li mi veriyor? Ben bunu yüzüne sormak istiyorum. Kaçıyor. Bir Başbakan kaçar mı? Gel karşımda konuş. Ben senin yüzüne bakarak konuşacağım. Ben söyleyeyim, sen söyle, millet dinlesin. Millet kararını versin."

Baykal, Başbakan Erdoğan'ın bugün gazetelerde saatini kendisine satmayı teklif ettiğini de belirterek, şunları söyledi.

"Başbakan diyor ki 'kolumdaki saati sana satayım.' 15 bin dolardır. Sana 10 bin dolara veririm diyor. Başbakan, kolundaki saati bana satmaya kalkıyor. Benimle alışveriş yapmak istiyor. Sen o kolundaki saati bana 10 bin dolara, yani 13-14 milyar liraya satmaya çalışıyorsun. Soruyorum. Moskova'da senin hanımına bir kuyumcu 35 bin dolarlık takı hediye etmişti. Onu da satacak mısın? Geçenlerde ilan ettiler. İki oğlu İstanbul'da daha yeni bir arazi satın almışlar. Arazinin beyan edilen değeri 1 trilyon lira. Şimdi ben başbakana soruyorum, saatin yanında hanımına hediye edilen gerdanlık, oğlunun 3 milyon dolarlık gemisi ayrıca 1 trilyon dolarlık arazi var mı? Kaça verirsin? Başbakanın bu konuda da tekliflerini bekliyorum. Bu işin şakası tabii."

Kimsenin malında, mülkünde gözü olmadığını, hele haram malda hiç gözü olmadığını ifade eden Baykal, "Başbakan mal mülk konusunda daha kapsamlı bir tartışma yapmaya hazırsa, bunları televizyonda çıkalım birlikte, karşılıklı, milletin önünde konuşalım" diye konuştu.
WrAtBoY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı