![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Carlos'un Cimbom'a alerjisi yok
17 Temmuz 2007 Salı 13:30 Carlos'un Galatasaray'a alerjisi yönündeki haberlere Carlos yanıt verdi. Fenerbahçe'nin süper starı Roberto Carlos kampa henüz dün katılırken, basın mensuplarının yoğun talebi üzerine bu sabahki idmanın ardından basın toplantısı düzenledi. Carlos, "Arkadaşlarıma Fenerbahçeli taraftarların imza törenindeki coşkularını anlattım ve hepsi çok şaşırdılar" dedi. GALATASARAY'A ALERJİSİ YOK Carlos, "Galatasaray'a alerjim var şeklinde birşey söylemedim, söylemem de. Açıkcası Galatasaray hakkında pek fazla bişey bilmiyorum. Maçlarını izlemedim. Bu konularda çok ciddiyimdir. Beni kimseyle ilgili bir yorum yaparken göremeyeceksiniz. Ben işimi yaparım. Rakiple ilgili yorum yapmayacağım" dedi. ŞAMPİYONLAR LİGİ Carlos, bir basın mensubunun, "Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak mısınız? Başarı sağlanamazsa bu seni nasıl etkiler?" şeklindeki sorusuna; "Ben takımıma güveniyorum. Çok kaliteli bir ekibiz. Bu kupayı 3 kez kazandım. Eleme maçlarına çok iyi hazırlanmamız gerektiğini biliyorum. Korkulacak birşey yok. Çok güzel başarılara imza atacağız." "RONALDO BENİ ARADI" Ronaldo'nun Fenerbahçe ile transfer dedikoduları çıktığı sıralarda, kendisini aradığını vurgulayan Carlos, "Ronaldo beni aradı ve burayla ilgili bilgiler aldı. Fakat o Milan'da çok mutlu. Bence oradan ayrılması çok zor olur" dedi. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Besin alerjisi nedir? | cemrosh | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 12:17 PM |
Carlos'un şutu Gökhan'ı sakatladı! 21.08.2007 | rockstar | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 03:58 PM |
Yaz meyvesi ağız alerjisi yapabilir..... | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 09:20 AM |
Baptista'dan Cimbom'a gol 17 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 1 | 07-17-2007 02:00 PM |
Çocuklarda gıda alerjisi | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 01:33 AM |