![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 29 Times in 24 Posts
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1765
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 68 Yaşında Bilgisayar Kullanmayı Öğreniyor
Resmi büyütmek için tıklayın Yalova'nın Çınarcık İlçesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü Tarafından Açılan Bilgisayar Kursuna Katılan 68 Yaşındaki Samiye Bulut, Öğrenmenin Yaşı Olmadığını Söyledi. Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan bilgisayar kursuna katılan 68 yaşındaki Samiye Bulut, öğrenmenin yaşı olmadığını söyledi. Çınarcık Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan bilgisayar kursu bayanlardan ilgi görüyor. Ancak kursiyerler arasındaki 68 yaşındaki Samiye Bulut isimli 4 torun sahibi nine görenleri şaşırtıyor. Eğitimleri kesinlikle kaçırmayan yaşlı kadın öğrenme azmi ile de takdir topluyor. Hep filmlerde görmeye alıştığı ancak torunlarına da alınınca yakından tanıma imkanı bulduğu bilgisayarı kullanmayı kafaya koyduğunu söyleyen Samiye nine, "Bilgisayar bizim kuşaktaki insanların hayal dahi edemeyeceği bir cihaz. Oğlum torunuma alınca bilgisayarı yakından gördüm. Torunum oyun oynarken, film seyrederken ve internette dolaşırken onu izledim. Bilgisayar kullanmaya merakım orada başladı. Ben de öğrenmeye karar verip kursa yazıldım. Kurs gerçekten çok yararlı oldu. Yakında torunum diğer bilgileri benden öğrenmeye başlayacak" dedi. 2 ÇOCUĞU İLE KURSA KATILIYOR Yıldız Kalimkara (34) da, kursa 8 yaşındaki kızı Buse ve 3 yaşındaki kızı Lale ile birlikte katılıyor. Minikler annelerinin bilgisayar dersini takip ederken, Kalimkara da öğrendiklerini kızlarına anlatmaya çalışıyor. 4 hafta sürecek olan kursa 25 kursiyer katılıyor. Bir aylık eğitim sonrasında kursu başarıyla tamamlayanlara Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından başarı belgesi verilecek. (HÖ-MŞ-MEF-Y) (İhlas Haber Ajansı) 5 dakika önce.. [913838]
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
60 yaşında okumaya karar verdi,90 yaşında rektör oldu,120 yaşında öldü! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 05:05 PM |
Bilgisayar virüsü 25 yaşında!.. 05.09.2007 | çikolata | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-05-2007 10:32 AM |
Ağzına almayı öğreniyor | yaramon | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-23-2006 05:22 AM |
106 yaşında bilgisayar kursuna başladı | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 10 | 08-08-2006 08:24 PM |