![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2030
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Eski sevgilinin SMS mesajlarına alternatif cevaplar!
- gerçekten unuttun mu? - sen de kimsin? - seni hala seviyorum! - performansına her zaman saygı duymuşumdur zaten - seni hala özlüyorum... - tütün bas geçer - nasıl gidiyor hayat? - senden sonra bayağı bi güzelleşti, sağol - "mesaj attığınız kişinin ilgi alanı dışındasınız, lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz... naş naşınız..." - birbirimizin kalbini kırdık, yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım! - benimkinin kaskosu vardı - biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece farkında değilsin. Ya da farkında olmak istemiyorsun. - allah belanı versin - seni unutamadım! - sevgilinden ayrıldın da mesaj atacak birini mi arıyorsun? - salaksın sen! - evet, o cevabı yazdığım için salağım, bırak bir cevap yazmayı, okumadan silmem gerekirdi... - sen varsın ve hep olacaksın! - yazık, bir malsın ve hep öyle kalacaksın... - dün gece rüyamda seni gördüm... erol bize ne oldu böyle? - bir dahakine iyi örtün de uyu... - gece rüyamda gördüm seni, çok korktum, başına bir şey gelmedi di'mi? - başıma gelen en kötü şey sendin! - dün seni rüyamda gördüm, bir mesaj atayım dedim... - ancak rüyanda görürsün zaten, öptüm! - dün gece seni rüyamda gördüm... - görebileceğin tek yerde görmüşşün zaten - barutcan dön artık, tükendim tükendim tükenmeleri oynuyorum. Bittim. - sayın abonemiz kafasını ......iniz kullanıcı son 7 aydır kapsama alanınız dışında bulunmaktadır. Hırtcell olarak şu üç günlük dünyada, daha nice potansiyel eski sevgililer olduğunu hatırlatır, en yakın zamanda engin denizlere açılmanızı temenni ederiz. Hayırlı günlaaaaarrr - hayatım, pişmanım, geri dönmek istiyorum! - tek yön güzelim burası hadi naş naş!... - senin gibisini bir daha bulamadım - bunun beni ilgilendiren kısmı nedir? - bu akşam işin var mı? - mesaj attığınız kişiye şu an ulaşılamıyor. lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz! - buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasını bulamadım kusura bakma...
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3258
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() güzel güzelll
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() eyvallah kanka
|
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1641
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
|
![]() harika..muhteşem..süperrr..daha ne diyeyim ??..
çok beğendim ya ben bu cvpları..:biggrin:
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eski sevgilinin katliam sofrası | Author41 | Yurttan Haberler | 0 | 07-09-2009 12:45 PM |
Eski sevgilinin SMS mesajlarına alternatif cevaplar! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-13-2007 11:12 AM |
Eski Sevgilinin SMS'lerin verilebilecek alternatif cevaplar :D | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 24 | 12-10-2006 01:16 AM |
İnternet kafeden hakaret mesajlarına ceza yok / 29 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-29-2006 01:25 AM |
"Eski Sevgilinizin Sms Mesajlarına Alternatif Cevaplar..." | Sereniti | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-24-2006 12:48 PM |