![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12088
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anne bu ne? -Buzdolabı yavrum -neden? -anne balıklar su içermi? -enişte bu ne? -çakmak (1dk sonra) -enişte bu ne? -çakmak (aradan epey bi süre geçtikten sonra) -enişte bu ne? -çakmak bahadırr (aynı günün gecesi) -enişte bu ne? -gazoz kapağı -olurmu?o çakmak -Anne ne zaman olacak bu yemek? -ha diyince olmuyor. -o zaman ne diyince oluyosa onu deki olsun -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere,helikopter -baba yeni aldığın ayakkabılarım ne renk? -kahverengi yavrum -peki baba,kahve ne renk? -bunu kıriim mi* -hayır (10 dk sonra) -bunu kıriim mi? -hayır (15 dk sonra) -bunu kıriim mi? -hayır (5 dk sonra) -bunu kııriim mi? -kır Allah'ın cezası,kır -neden?? Hamile bir kadına; -Sen çocuğunu niye yedin? -Kedi maması yesem kedi olurmuyum? -olmazsın kızım -peki;kedi benim yemeğimi yerse insan olurmu? -Babaaaa,bu kedinin kuyruğu neden uzamıyo? -Neee??? -Çekiyorum ama niye uzamıyo?? -Anne ben babamı mı seni mi daha çok seviyorum? -Anne balıklar terlermi?, |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
küçük çocukların çıldırtan soruları | ƒяαмвυαz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 08:33 PM |
çıldırtan müşteri | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-13-2007 11:09 AM |
çıldırtan gol | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-21-2006 10:06 PM |
Ufaklıkların Çıldırtan soruları | smile_k | Eskiler (Arşiv) | 5 | 06-07-2006 12:10 AM |
Cıldırtan Lezboşlar ... :) | ๏๒รєรรเ๏ภ | Adult eski arşiv | 4 | 03-12-2006 12:53 AM |