www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-24-2007, 12:52 PM   #1
TiTaN
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1767
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi : TiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond repute
Varsayılan 12:52 Tarkan Rekor Para İstedi

Tarkan Rekor Para İstedi

Resmi büyütmek için tıklayın Tarkan, Ağustos Ayında Çıkaracağı Yeni Albümünün Dağıtım Hakkını Satışa Çıkardı.

Tarkan, AĞUSTOS AYINDA ÇIKARACAĞI YENİ ALBÜMÜNÜN DAĞITIM HAKKINI SATIŞA ÇIKARDI.

Albümünü, kendisine ait Hitt Production şirketinden çıkaracak olan sanatçının, bu çalışmasını albüm depolarına ve parekandecilere ulaştıracak dağıtım firmasını seçmek için uyguladığı yöntem ilginç bulundu. Sanatçının, çıkaracağı albümün en az iki milyon adet satılacağını tahmin ettiğini düşünerek, dağıtım hakkını vermek için firmalardan 1 milyon dolar (yaklaşık 1 milyon 300 bin YTL) talep ettiği, ancak hiçbir şirketin bu parayı vermeye yanaşmadığı öğrenildi.

KİM NE KAZANIYOR?

Yapımcı firma 7 YTL'ye satılan bir kasetten 2 dolar (yaklaşık 2.6 YTL) kâr elde ediyor. Bu kazancın yüzde 25'i yani 65 kuruşu dağıtım şirketine kalıyor. Bu hesaba göre dağıtım şirketinin Tarkan'a ödediği parayı çıkarması için kasetin en az 1.5 milyon adet satılması gerekiyor. (Gecce.com) 1 dakika önce.. [922694]

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı