![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzak Sevgililer
UZAK SEVGILILER Sis bastirmis iyice,sular yükselmis Yolu yok haber salmanin,mektup iletmenin Sadece ay ve bulutlar ötesinde,mavi gökte Parliyor üzerinde uzak sevgililerin Bütün gün aklimda bu,neye baksam Yürek dayanmiyor Açilmasi güç bir kilit gibi çatik kaslarim Her gece,gölgesi gelir diye düþümde Yarisini ona ayiriyorum,üstümdeki yorganin . Uzaklarda çok uzaklarda ufkun bittigi yerde bekle beni.. Gelemesemde kalbimi gokyuzune firlatip sana gonderecegim.. Kesme umidini kaderimizin kesistigi yerde bekle beni, Ben seni bekliyor olacagim..Her huzunlu sarkida seni anacagim.. Gokyuzuyle kucaklasan sisli daglarin ardinda bekle beni.. Kalbimdeki yerini hep bos biraktim,penceremde sabah oluncaya dek bekleyecegim.. Kaçinci bahar olursa olsun ask mevsimini yakalayincaya dek bekleyecegim.. Gokte yazilan yazimiz yeryuzune ininceye dek bekleyecegim.. Bir yildiz kaysa bu gece, Benim icin sana dair; Zamani durdurmayi dilesem. -Ama hep bu gunu yasasam, Sende yanimda olsan, Hic ayrilmasak, Cama vuran ayisiginda, Sevda siirleri okusak Gonlumuzde sevgimýz, Buyudukce buyuse bir cocuk gibý, Bu mutluluk yollarinda, Elele yurusek sonsuzluga; Hic yorulmasak! Olmaz mi? Uzakmavi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|