![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12092
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ACININ BAŞKENTİ
Gözlerinin eğrisi dolanıyor yüreğime Bir dans, bir dinginlik çemberi Zamanın aylası, gece beşiği ve güvenli Ve eğer hiçbir şey kalmadıysa aklımda yaşadığımdan Gözlerinin her zaman görmediğindendir beni Yaprakları günün ve pembe şarabın köpüğü Rüzgarın sazları, kokulu gülücükler Işık dünyasını saran kanatlar Gökyüzü ve deniz yüklü gemiler Gürültü avcıları ve renk kaynakları Tanların kuluçkaya yattığında doğan kokular Yıldızların samanı üzerinde yatan Saflığa bağımlı gün gibi tıpkı Dünya da bağımlıdır senin tertemiz gözlerine Ve akar bütün kanım bakışlarında senin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ASIL ADALET
insanlarda tek sıcak kanun üzümden şarap yapmaları kömürden ateş yapmaları öpücüklerden insan yapmalarıdır insanlarda tek zorlu kanun savaşlarda yoksulluğa karşı kendilerini ayakta tutmaları ölüme karşı yaşamalarıdır insanlarda tek güzel kanun suyu ışık yapmaları düşü gerçek yapmaları düşmanı kardeş yapmalarıdır hep var olan kanunlardır bunlar bir çocuğun tâ yüreğinden başlar yayılır, genişler, uzar gider tâ akla kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AYDINLIK
Hiçbir vakit tam karanlık değil gece Kendimde denemişim ben Kulak ver dinle Her acının sonunda Açık bir pencere vardır. Aydınlık bir pencere Hayal edilecek bir şey vardır Yerine getirilecek istek Doyurulacak açlık Cömert bir yürek Uzanmış açık bir el Canlı canli bakan gözler vardır Bir yaşam vardır yaşam Bölüşülmeye hazır |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR KARANLIK AYNA İÇİ
Hıncahınç bir kenar mahalle Üstünde aylar sultanı ağustos günlerinden Kıvıl kıvıl bir hale Namus sözümüzden bu çember Duramaz olmuş yerinde Öfkemizden döne döne yanar Burası Bazilika sokağı Bu bir okulun sokağa bakan yüzü Kurşunlardan böyle çiçek bozuğu Kala kala bunlar kaldı çiçekten yana Açmış duvarları üstünde felaketin Bulanıp insan teninin beyazlığına Bazilika sokağının göbeğinde Duvarlar bizden yana olmuş Yediveren bir damga üzerlerinde Hürriyet aşkıyla oyulmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() CANIMIZDAN
İsteğim yok seni sevmekten başka Bir fırtına dolduruyor koyağı Irmağı bir zehir Seni yalnızlığımın boyunda yarattım Saklanmaya yarattım bütün dünyayı Kendimi kavramaya günleri *******i Görmek için yalnızca Senin için Tıpkı sana benzer bir dünya için düşündüğümü Gözkapaklarınla düzen verilmiş günler ******* için. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KARARTMA
Kapılar tutulmuş neylersin Neylersin içerde kalmışız Yollar kesilmiş Şehir yenilmiş neylersin Açlıktır başlamış Elde silah kalmamış neylersin Neylersin karanlık da bastırmış Sevişmezsin de neylersin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KİMSELER BİLEMEZ
Kimseler bilemez beni Senin bildiğin kadar İçinde yan yana uyuduğumuz Gözlerin Benim insan parıltılarıma Dünyanın *******inden daha iyi bir gelecek hazırladı İçinde uçtuğum gözlerin Yolların gidişine Dünyanın dışında bir anlam verdi Bize belirtilenler Gözlerindeki sonsuz yalnızlığımızı Artık kendilerini sandıkları gibi değiller Kimseler bilemez seni Benim seni bildiğim kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENİ SEVİYORUM
Tanımadığım bütün kadınlar adına seviyorum seni Yaşamadığım bütün çağlar adına seviyorum seni Enginlerin kokusu sıcak ekmeğin kokusu adına İlk çiçekler adına eriyen kar adına İnsanın ürkmediği temiz kalpli hayvanlar adına Sevmek adına seviyorum seni Sevmediğim bütün kadınlar adına seviyorum seni Kim yansıyor bana sen değilsen ben kendimi pek az görüyorum Sensiz uzayıp giden bir çöl görürüm yalnız Geçmiş ile bugün arasında Bütün bu ölüler vardı atlayıp geçtiğim samanın üzerinde Delemedim aynamın duvarını Yaşamı sözcük sözcük öğrenmem gerekti bana Unutur gibi Benimki olmayan bilgeliğin adına seviyorum seni Sağlık adına Yalnız kuruntu olan her şeye karşı seviyorum seni Zorla tutmadığım bu ölümsüz yürek adına Sen kuşku sanıyorsun kendini oysa akılsın Sen başımda yükselen güneşsin Güvendiğim zaman kendime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SEVGİLİ
Diz çökmüş göz kapaklarım üstüne Saçlarım içindedir saçları Hali var ellerimin halinden Rengi var gözlerimin renginden Düşmüş kuyusuna gölgemin Fırlatılmış bir taş gibi göğe Gözleri var açıktır her daim Uykuyu haram ettirir bana Ya güneşleri önüne katan Ya o ışık delisi rüyaları Bir güldürür bir ağlatır beni Söyletir bilmeden ne söylediğimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SÜREKLİ DEVİNİM
Bir kar karında birinde bir çocuk fırlatıp attı ruhunu ama bilmiyordu kapatıyor gözlerinin kapaklarını Bir çift bir kadın ve bir erkek yani birinde birinde yol boyunca yol boyunca ikili bir çift ikiden Soğuk ve sıcak birinde Tam sırasıydı Ve oldu Şarkı söylüyordu yassa çörek yiyor tepsi güneşte Görüntüsü onun suda Birinde suda birinde bir su ırmağıydı ıslatır su saydam beyaz ıslak çiçek |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|