![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12091
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Al Buda Ömrüm
Bir hırsız gibi, kalbimi çaldın, Sen olmasan ben yaşayamam ki. O kalp benim, onu sen aldın, Vermezsen eğer, yaşayamam ki. Zaten gözlerinle büyüledin, Neden kalbime dokundun ki? Al buda ömrüm, bunu da al git, Kalbim olmadan yaşayamam ki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlar mısın?
Sevdamı mısralara yazsam, Her hecede aşkımı anlatsam, Sonra onu sana sunsam, Anlar mısın, seni sevdiğimi? Bir demet gül versem sana, Hediyem olsun desem aşkımıza, O mis kokulu gülleri bana, Tekrar geri verir misin? Yoksa anlar mısın kıymetini? Ay’la Güneş’i verelim deseler, Yeter ki şu sevdadan vazgeç deseler, Değişmem senin sevdana, Bilmem anlar mısın nedenini? İnci gözlerin kadar değerli, Hiçbir şey yok dünyada, Sana olan aşkımın bedeli, Gitmen miydi uzaklara? Cebine bir çağrı atsam, Anlar mısın özlediğimi? Adına bir şiir yazsam, Anlar mısın sevdiğimi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Elveda
Aşkımı savurdum rüzgarlara, Gidiyorum buralardan, Artık elveda... Kalbim kan ağlıyor ama, Kararımı verdim, gideceğim, Artık elveda... Çok kez denedim olmadı ama, Bu defa ciddiyim, Artık elveda... Aşkımı geri ver bana, Sende kalırsa dayanamaz bu yürek, Beni anlıyorsun değil mi? Aşkımı geri ver bana. Çok pişman olacaksın, Beni çok arayacaksın, Ama bu kırık kalp, tekrar döner mi? Bilmem. Sende kararını ver. Eğer git diyorsan, Ben hazırım. Ama şunu iyi bil ki, Benim gibisini Google'da bile bulamazsın. Şimdilik ben gidiyorum. Ama aşkımı almadan olmaz. Onu bana vermezsen, Yakanı bırakmam. Ama geri verirsen, Giderken arkama bile bakmam. Son sözlerim olur ki, "Artık sana elveda..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Işığı
Her gece karanlık odamı aydınlatan, O mutlu günlerimi bana hatırlatan, Sana olan bu sevdayı, gölüme yazan, *******imde yalnız, ay ışığım olsan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başkumandan Atatürk
Geleceğimiz karanlıktı, sen aydınlattın Atam. Ülkemizi düşmanlardan, sen kurtardın Atam. Cahillere ders verip, cehaletle savaşan, Sendin Atam sendin, en büyük Başkumandan. Bu vatanı bize sen armağan ettin, İlke ve inkılaplarla bize öğütler verdin, Okuyup yazmayı, ilk sen öğrettin, En büyük Başkumandan, sendin Atam sendin. Yollar, sanayiler, köprüler kurdun, Çok güzelleşti, şerefli yurdum, Ülke kalkınmasında en başta durdun, En iyi Başkumandan Atam sen oldun. Sana Atatürk dediler, Atamız sensin, Yeryüzünde eşin bulunmaz, teksin, Asla unutulmazsın, sen kalbimizdesin, Atasını unutmak, yakışmaz Türk'e. Seninle kalkındı, bu güzel ülke. Durmadan savaştın, ne mutlu sana, Canını adadın, bu kutlu vatana, Adını yazdırdın, Türk destanına, Atatürk adıda, yakıştı sana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Can Hep Seni İster
Seni düşündükçe ağlar gözlerim, Titrer, hiç birşey tutamaz ellerim, Seninle olmak bir tek hayalim, Ben yalnız seni, seni isterim. Hasretim sana, güzel yüzüne, Bakmaya doyum olmaz inci gözüne, Sen süslersin, hep sen girersin düşüme, Senden başkası zaten yok ki gönlümde. Hadi gel aydınlat karanlık dünyamı, Hadi gel gönlüme kur sarayını, Seni istiyorum ben, yalnız seni, Gelde sar, seni seven kalbimin yarasını. Gönlümde sen, düşümde sen, her yerde sen varsın, Şu garibin derdini ne zaman anlarsın, Hayatım zehir oldu panzehiri sensin, Yaralı yüreğimi ne zaman sararsın. Bu yürek öldü seninle can bulacak, Kalbimin yarası sürekli kanayacak, Gönlümde açan gül bir anda kuruyacak, Sen yoksan eğer, bu canda yok olacak. Sen; Bedenimin ruhu, gözlerimin güneşisin. Sen; Gecemin yıldızı, gündüzümün ışığısın. Sen; Gönlümün sultanı, kalbimin sahibisin. Söylesene bana; bu can sensiz neylesin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece
Bu gece yazmak istiyorum; Üzüntülerimi, kederlerimi. Bu gece saymak istiyorum; Sensiz geçen günlerimi. Bu gece ağlamak istiyorum, Çocuklar gibi ağlamak. Bu gece söylemek istiyorum; Seni sevdiğimi haykırarak. Bu gece unutmak istiyorum; Seni ve hatıralarını. Bu gece başarmak istiyorum; Seni unutup yaşamayı. Bu gece zor olan şeyleri istiyorum; Seni unutmak kolay değil ki. Unutacağımı mı sanıyorsun? Unutmam mümkün olmayan seni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *******
Hırçın bir şahinin bakışları gibi, Hergün soğuk ruhuma, çatan *******. Karanlığın o derin sessizliğinde, Ürkütücü düşleri satan *******. Fenalığım hatsafhaya geldiğinde, Gözlerimde akan yaş bir pınar gibi; Yanağıma süzülüp döküldüğünde, Masum bir çocuk gibi ağlar *******. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geriye Kalan Bir Kırık Kalp
Bir bulut olsam, Sevgim de yağmur. Boşaltsam yeryüzüne, Ne olurdu biliyor musun? Çiftçiler bayram ederdi. Hepsi beni çok severdi. Ama ben, Sana yağdırdım sevgimi. Ama sen, Anlamadın derdimi. Çok güldün halime. Pişmanım seni sevdiğime. Bu mısralara bile yağdırdım sevgimi. Onlar anladı. Çokta iyi anlatıyor derdimi. Sana olan aşkım, Muradına erdi. Geriye sadece, Kırık bir kalp kaldı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git Hadi
Sevdim seni güzel kız, bir deli gibi, Anlatamadım sana olan, ebedi sevgimi, Keşke sevseydin ama sevmedin beni, Artık bu can öldü, bırak git hadi. İnşallah sevdiğin de, seni sever, Güzel yüzün ancak, o zaman güler, Ruhun mutlu bir hayat sürer, Ben mutlu olamadım, sen ol, git hadi. ******* zehir bana, uyku tutmuyor, İnan bana sevdiğim, sensiz olmuyor, Göz yaşlarım durmuyor, sürekli akıyor, Bıraktın beni çaresiz, vefasız git hadi. Bu da geçer diyorum kendime, Her şey başka oluyor sevince, Mutlu olacaktı bu can seninle, Sapladın hançeri kalbime, git hadi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|