![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yüreğinde vedalar saklı umudumun sana hasret gecede...
bir dalga boyu yetecek silmeye kuma yazılanları. herşey kumdan zaten düşüncemdeki. bir damla suda, bir kucak dalgada, en ufak adımında, bitecek herşey. ne olur olduğun yerde dur... ya da çizgilerimi belirgenliştir... yüreğinde işkenceler saklı umudumun sana hasret gecede... bir salıncağa zincirlenmiş bedeni sevdamın. sana yetiştim sanıyorum her salınıştı. neyin yargısı bu? sana uzanacakken, kıracaklar zincirimi biliyorum. yerle bir olur aşk uzanamadığı yerde. toplayamazsın kırıkları. kıramazsın zincirleri. ben sana gelecekken, zincirlerini kıracaklar sevdamın... düşmeyeyim, izin verme! ne olur olduğun yerde durma... tut beni... ya da zincirlerimi kırmasınlar sana varacakken... içerisinde sözler saklı umudumun sana hasret gecede... adım adım yaklaştıkça, aslında uzaklaşsanda, denizin en ben koktuğu yerde beni beklediğini biliyorum. yollar sana ırak, çareler çaresiz olsa da, sana yangınım ben. iliklerimde aşk(ını) yaşıyorum... biliyorum boş değilsin, beni seviyorsun... kurulmuş tüm tuzaklara rağmen, nasip bildik biz birbirimizi... kırıldığım yerde düşlerimle, gerçeğime tutunuyorum şimdi senle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk...incitir (sebebi(m) sensin...)
Yok yok,sen değilsin acıt(y)an,bizzat benim.Kendi halim,birbaşımalığım ve ben,yalnızca ben... (Sevmem zamansızdı.Acımak,tam da zamanını buldu...) Gülüşlerim öksüz,yetim...kimsesiz işte.(herşeyim(miy)din) Oysa kendime yeterdim ben eskiden. Tek başıma yapardım kahvaltımı,çıkardım dışarı,gez-dolaş...Yalnız uyurdum *******i,yatak dar bile gelirdi...Hep tektim,hep bendim. Ya şimdi...? (tammışım gibi...eksikmişim,nerden bileyim...) Biletsiz yolcuydun içimdeki seferde,ve ben sevmezdim eksiği olanları,eksiği bi bilet dahi olsa... İşte herşey aşk kitabına uyuyordu...Zamansızdı,bir andaydı,eksiği-fazlası önemsizdi,tek gereken sevgiydi... Bir kadın ve bir adam... Kadın mağrurdu,adam güvenilir (mi?) Kadın korkaktı,adam alabildiğine cesur Ve kadın kan(a)dı,adam kadının gözyaşına takılıkaldı...ilelebet! Acı dile geldi,sustu(m) Yetmedi,kan kustu(m) Oysa kadın yemin etmişti,bir daha sevmeyecekti Sırf aşk kitabı doğrulansın diye,yolcu biletsiz olsa bile,eksik bir sevdayı yalnızlığa tercih etti(m)... Ve aşk incitti...(pişman değilim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Görememek nasıl bir şeydi?
___________ "Dokunduğun herşeyin neye benzediğini, rengini bilememek, duyduğun seslerin sahibini süzememek ve en kötüsü de sevdiğin onlarca kişiyi görememek.." Sen, gözlerinle sevemedin hiç kimseyi! Doğduğun dün gibi(!) kundakta kamaştırıyor gülüşün gözleri... Gün geçtikçe büyüyorsun, ama dünyan ufacık... Yan apartmanında ki arkadaşınla, aynı okulun merdivenlerini tırmanamıyorsun.. Bahçede ki ceviz ağacının dallarından asla düşmedin sen! İlk aşkının gözlerine doya doya bakamadın.. Hatta sen, sokak lambasının altında sevişen kedileri de göremiyorsun.. "Hiç birimiz gibi aydınlık değil dünyan, ben ne kadar karartmaya çalışıyorsam, sende o kadar aydınlatmaya çabalıyorsun!" "Seni gördükçe.. Seni yaşadıkça.. Senden haberim oldukça.. Ben kendi karanlık aydınlığımdan nefret ediyorum, biliyor musun?" Affet(!) olamadım senin gibi... - Bir daha gördüğünde, yüzümü hatırlamayacak kadar karanlıktı güneşin! (Arkandan kalabalığa karışıp, kayboldum sanma, düşme diye dakikalarca izledim).. Göreceklerini görmüş biri olarak içimden.. - "Gözlerimi de al", diyebildim.. "Asla karşılaşmayacaksın benimle... Çünkü sen tanımazsın beni... Ben ise utanırım gözlerinden..." _______________ Pembe bir hayal getireceğim bir gün sıcacık gözlerine.. Gözümden dökülen sözcükleri topla!.. Ellerime bıraktığın sıcaklığı kokluyorum karanlıkta!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyor musun diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim bende, senin kadar endişeli..
Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza...O dünya ki, minicik bir odada şekillendi. Nasıl da güzeldi... Zaten varsın diye her şey güzeldi ama sen buna da inanmadın. Ah bu sorular... Yaşamak varken sevdayı delice, niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben “aşk” dedikçe sen “dur” dedin. Ben “seninleyim” dedikçe sen “hayır” dedin. Zaten az konuşan sen, olumsuz ne kadar sözcük varsa bulup çıkardın ortaya. Ben bir şey diyemedim...Ne kadar zarar vermişim sana meğer... Nasıl değiştirmişim seni... Oysa hiç böyle düşünmemiştim. Kimseye zarar vermek istemem ben. Kimseyi olduğundan farklı hale getirmek istemem. Ama öyle oldu işte... Demek ki gitmelerin zamanı işte... Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı. Ne konuşmalarımız kalır aklında ne sevda sözlerimiz. “Rahat değilim” diyordun ya, rahat ol artık. Gülüşlerini saklaman için bir neden kalmadı. Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan. Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma ki bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım. Sanma ki benden sakladığın gülüşlerini yalancı yüzlerde ararım. Seni de götürürüm yüreğimde. Yokluğunu taşırım. Bulup bulup kaybettim seni... Ne yazık ki toz duman edemedim kuşkularını, ne yazık ki kalamadın bana. Gidişimin kokusu kalacak kapının eşiğinde. Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın. Ne çok tanığımız var ayrılığımıza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşı(m) zamanıdır gece...
Oluk oluk akar ...akar da kimseler görmez.Görseler de farketmez,kimseler teselli vermez,veremez... Ben gönüllüyüm bu aşka,heyhat!!! Tanımam üstüne bu aşkın...Acısı nasıl da yorar,nasıl kanatır için için,nasıl boğar yalnızlıklar iyi bilirim.zaten aşkın bunca güçlü,bunca ayakta,bunca büyük bi sevdaysa,acısını nasıl olurda küçümseyebilirsin... Aşk terkedince izi kalmaz mı sanırsın? Hem acı çekmeye gönüllüysen,aşk ne yapsın... Gidişine meydan okuyan gözlerim, Hâlâ suskun... Ve akan her damlada,senden bi parça daha kaybettiğini bildiğinden Hep üzgün... Sol yanımda kırmızı bir leke, Kanar durur... Atsan atılmaz satsan satılmaz bir sevda İçimde yol olur... Ne bu kan,ne bu yol senin için Hükümsüzdür bundan böyle gitmelerim Sana dairliğimide tükettin Bir izlerin kaldı,çok derin Sevgim bunca ç(y)okken sana,sen de elbet tükenirsin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Özlemine düştüğüm dipnotların bile dibi tuttu bu dipsizlikte..
Köşemde koğuş ağası edasıyla oturmuş yalnızlığıma tespih sallıyorum.. Bir çift lafın belini kıracak birilerini arıyor gözlerim, bulamıyor.. Benim kelimelerimin hepsi ezelden kırık, çıkamadan dudaklarımdan dişlerimin arasında un ufak.. Bu yüzden değil mi cam kırıkları gibi saplanışı içime.. Senin haykırışların hiç mi saplanmaz yüreğime? Gözlerinin ayazından düşen bir buz sarkacı… Yaralarımın kanıtı bundan yok.. Bir gülümseyişinle eriyip gider cinayet aleti.. Katilimin ellerinde kalır kanım.. Göz yaşlarımla ben yıkarım, kendim aklarım seni.. Üstlenirim suçunu.. Mahkumiyetim bitmez ve tespihimde “ya sabır”… Zamanı oyalayacak çok hikaye var bende….Mesela...! Bir plastik top olsam, dolansam çocukların ayaklarında, savrulsam toz toprak içinde ve şiddetli bir tekmeyle giriversem camından içeri. Bir bıçak alıp böler misin ortadan ikiye yoksa evinin bir köşesinde unutulur muyum? Çocukluğunu hatırlatır belki çamurlu ellerim. Yıkayıp paklar mısın? Bayram çocuğu sevinciyle sığınsam ellerine, okşar mısın saçlarımı yoksa bir şekerle savar mısın başından? Bayram şenliğim olsun gözlerinin ışığı, küskün bulutlar geçmesin hiç..Yağmur d-insin.... Tuttum hayallerimin kolundan çevirip çevirip duruyorum.. Rengim solmuş, şeffaflaşıyorum gittikçe.. Sığınacak bir köşe arıyorum, köşeleri tüketişim geliyor aklıma.. Biliyorum mutluluk benim elimde, ellerimse sende.. Büyüdükçe gözümde, bana gelişlerin küçülüyor git gide.. Gözlerimin kaçıncı yarısındasın? Hangi kaldırıma taş olsam da kenarına yaslandığım yol sana çıksa.. Öyle büyük ki bu şehir kaybediyorum ayak izlerini… Gel inletme beni bu sağır gecede.. Ayak ucumdan sokul yanıma.. Bir satırlık yatağımda italik yatalım seninle.. Sen bana sarıl, ben gölgene; altını çizelim gecenin.. Sabaha yeni bir hikaye olarak uyanalım.. Sonra ben yazayım hikayemizi sayfalar dolusu.. Oturup yakayım şehrin ortasında, gece aydınlansın.. Şehre pus inince …. Sus…… Dinle bak ne anlatıyor şehrin hengamesi.. Kendini dinle.. Kendini solu saçlarımın arasından geçen rüzgarda.. Bu şehrin sen oluşuna şahit ol.. Ve BENİ ÖZLE…... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() "Gidişlerinin ardında yıkık birer kainat bırakanlara..."
Yüzün vardı önceleri,bakılmaya ve tebessüme değer... Yüzün vardı önceleri,dokunulmaya kıyıla-mayası... Kah bir şarkıydın,kah şiirimin satırlarında hecelerim... Kah bir gözyaşıydın,kah ansızın gönlümde sevincim.... . . "Ayrılık" deseydin, giderdim.. Durmazdım karşında anlamsız ve manasız.. Anlamı olmalı kalmanın.. Demedin oysa... Ve koşar adım terk ettin.. Durdum,kımıldamadım hiçbir yere.. Dur oldum... Sus oldum... Pus oldum.... Ama gitmedim...! Gidemedim gittiğin yerlerden... . . . Çok aradım... Hiç bir şarkının nakaratında.. Hiç bir şiirin satırında.. Gece indiğinde hiç bir sokak lambasının altında.. Gün doğduğunda bu kente.. Hiç bir kaldırım taşında yoktu izin.... "Dur"madım senden sonraları,ben de duramadım.. Bir ceket,bir gömlek terk ettim bu kenti.. Sonraları da aramadım.. Bırakıp gitmenin tadını tattım.. Bakmadan dönüpte arkama.. Durmadan... Acımadan... Yanmadan.... . . Hangi şairin şiirisin sen? Hangi kalemin kara mürekkebi ? Hiç bir renge sığdıramazken ben seni.. Anlamlar kaybolup.. Renkler solarken gözlerinin baktığı yerde.. Hangi şair sığdırdı seni Gidişin Kara Rengine?... Sonsuz bir kainatı az bulurken ben sana.. Avuçlarının kokusunda kaybolurken mekan.. Ben,Yanındayken bile gebe kalırken özlemine.. Hangi "yalancı" sığdırdı seni Gidişin Kara Rengine?.... . . Duyduğum ne bir nota sesi... Ne de bir kemanın melodisi... Kala "kaldım" içimde.. Fark ettin mi ? Sen sustun.. "Ben anlamlarımı yitirdim susuşlarında..." Şimdi firariyim.. Bir o kadar da hasret... Nefesimde gizlenen kokuna.. Ve Bilmediğim bir kentte.. İzini bıraktığın kaldırım taşlarına... . . . Beni "soyup" gittiğin gün gibiyim.. Öylesine yalın ve çıplak.. İki dudak arasından çıkıpta.. Dünyaya sığmayan nikotin gibiyim... Şimdi.. Söyle bana celladı olayım... Söyle... Hangi kendini bilmez mahluk.. Seni mahkum etti "Gidişin Kara Rengine?"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Dokunsam...bir nefes uzağımdaydı
Zaten asıl uçurum,kalplerimiz arasındaydı Ben bunu anlamak için çok geç kaldım... Aşkın gözünün kör olduğunu cümle aleme göstermeye çalışmışım Herkes görmüş,herkes anlamış,herkes uyarmış... Meğer ben umursamamışım, Meğer ben sana ne çok aşıkmışım... Kalbin pırpır eder durur Saniyeler akıp gider,anlamazsın Öyle bir telaş... Herşey tozpembe,pürüzsüz Sen daha güzelsindir artık,o zaten senin prensin Öyle bir düş... Ve birden biter tüm güzellik Çöker içine tarifsiz bir acı,tarifsiz bir sancı Öyle bir düğüm... Takılıverir boğazına...Yutkunursun,gideremezsin. Dinmek bilmez bir sızıdır artık içindeki,kapanmaz bir yaradır...Etraftaki tüm yabancı sesleri susturursun Bakınırken öylesine,kimse senin mutluluk rolü yaptığını anlayamadan daha Göz göre göre,aşkından öle öle...boğulursun Aşkın bir tarafı yitik kalmıştır yine Zaman geçer...farkedersin; Kalbinin yarısı yok olmuş bile...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() sen bekle...
gidiyorum ben! buraları geçtiği yollar bilmiyorum. bilsem adres verirdim sana. bilsem elinden tutar getirirdim. bilmiyorum işte... küs bugünler dünlere yenik düşüyor. ve yarınlar da bugünlere karışıyor ben senin vazgeçişini beklerken. oysa sen bekliyorsun geçtiği patikanın bu olduğunu bilmeden. hiç ağlama! yıllar çürürken eteklerimizde, yaşanmamışlıklar biriktirdik biz hayallerden. ben sana senden medet umarken, sen hala bekle. yanında biri yitip giderken. gözlerim artık seçemiyorum renkleri. hayır ya! anlatma o hikayeyi. bak siyah işte düşün ötesindeki herşey. gökkuşağı en çok siyahtanmış da kaf dağının arkasına saklana çömlekte beyaz umutlar varmış. aynaya baktığımda bile siyah beyaz bir fotoğraf var sadece. hayır! dokunma bana! sarılası kollarına ihtiyacım (Ç)yok senin. sen bekle! belki... belki gelir... neyse. bana ne gelenden gidenden! evet... ağlıyorum... ama sen anlamıyorsun sarılası kollarına ihtiyacım var senin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() etrafı ceset kokuları sarmışken ölümden bahsetmek hakkım değildi. zaten bu verilmiş bi hak değildi. lakin beni yolda bırakıyor tuttuğum dümen işte.
düşünceye saplandık kara bir gecede, yetemedi ışıklar dağıtmaya karanlığı gecede. batıyorum... beni ağlatan çocuksu sebepleri özlüyorum, şimdiki bahaneler o kadar ağır ki! susuyorum... olmuyor; başımı ağrıtıyor sessizlik. konuşuyorum... olmuyor; çığlıkları boğuyor sesimi. ne olurdu gitmeseydin biraz. varsın yansaydı elinde biletler. varsın sana ait herşeyi götürseydi vagonlar. ne olurdu az daha bana kalsaydın. aynı odada saatlerce uğraştık birbirimize sesimizi duyurabilmek için, ben senden bahsediyormuşum, sen başkasından... anlamıyormuşuz neden anlaşamadığımızı. ve sen bana rağmen gidince... yetemedi melekler yüzümde tebessümlere... çaresiz yokluğuna üşüyoruz *******i, üşüşüyor yarasalar pencerelerime... çığlık çığlık çığlık çığlık karanlıklar... düşünüyoruz, sen yokken sana yakın biçimde... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|