www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-21-2007, 11:00 AM   #1
Shekil
Uzman ®

Shekil Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1858
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi : Shekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond repute
Varsayılan Bu kez de bakandan striptiz itirafı

Avustralya siyaseti birbiri ardından gelen striptiz kulübü itiraflarıyla çalkalanıyor. Ülkenin bir sonraki başbakanı olarak görülen muhalefetteki İşçi Partisi lideri Kevin Rudd'ın, BM temsilcisi olarak gittiği ABD'de striptiz kulübüne "uğradığını" itiraf etmesinin şoku geçmeden Savunma Bakanı da benzer bir itirafta bulundu. ABC radyosuna konuşan Savunma Bakanı Brendan Nelson, "Ben de 20'li yaşlardayken striptiz kulübüne gitmiştim. Bunu yapan pek çok Avusturalyalı vardır" diye konuştu. Bakan, Rudd'ın "Yarı çıplak dolaşan dansçı kızlara dokunmadım" sözleriyle ilgili yorumu halka bıraktığını söyledi. 2003'te Avusturalya'yı temsilen New York'taki BM zirvesine gönderilen evli lider Rudd, devletin parasıyla çıktığı gezide Scores adlı striptiz bara gittiğinin ortaya çıkması üzerine önceki gün özür dilemişti

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:26 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.