![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ay Vakti Dondu
Kızkule'sinin çağların alnına vuran hazin sesinden Sahillerin tokatlayan, kaldırımların bataklayan esinden Sokakların seni çağıran izinden Ay vakti bende donarak Kör karanlığa kapanmıştım Karanlığın adımları sırdaş oldu Zihnimin adası çalkalanarak seni taşlıyordu Yüreğime biriken acısı kanlanarak taşıyordu Sevda sessizliği her yanımda akrepli Gönderdin hazin yaprakların kuruluğuna Toprağın rengini gözlerime sürdün Hayallerimi parçalayarak kabusa düştün Anıların tabağını kırarak rüyalarımı yıktın Ufukların portresini ellerinle kırdın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geldim
Hiç gelecek halim yoktu vallahi, Sizleri burada gördüm de geldim. İzinsiz çıkamam, salmaz billahi, Hanıma tekmili verdim de geldim. Belaya sokamam garip başımı, Biliyorum, takip eder peşimi, Sağlama alayım diye işimi, Kayın valideme sordum da geldim. Gezip de gelecek çarşı, pazarı, Uykuya yatacak öğle üzeri, Kaçmasın diyerek Yalan Rüzgarı, Saati başına kurdum da geldim. Razı değil gönlüm boş oturmaya, İlk yıldan başladım turşu kurmaya, Alıştı ellerim yaprak sarmaya, Yemeği ateşe sürdüm de geldim. Sür dedim boyayı, takın altını, Dolaş görümceni, ara eltini, Islatırsa diye velet altını, Sıkıca kundağa sardım da geldim. İyisi, kötüsü olmaz iş iştir, İş çıksın elinden, işi yetiştir, Hazırlık gerekir, önümüz kıştır, Çorabı, kazağı ördüm de geldim. Tutturdum içimden yanık türküyü, Sildim tüm rafları, örttüm örtüyü, Yıkadım gömleği, yaptım ütüyü, Halıyı, kilimi serdim de geldim. Günü varmış gelen ayın üçünde, Hazırlık başladı bilmem kaçında, İşlerim bitince huzur içinde, Sazımı sırtıma vurdum da geldim. Gel Rasim, derdini açma sen yad'a, Başa gelmedik iş olmaz dünyada, Kazak erkek oldum gece rüyada, Düşümü hayıra yordum da geldim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
önce vakitli vakitsiz heyacan sonra içinde bir çocuk çığlığı zincirini koparmış bir aslan sesi kelimelerin anlatamadığı bir roman adını koyan belli değil yaşayanlarsa uzak gözlerden işte onun içindirki güzelim içinde saklı bir kutsallık kutsallığın verdiği merhamet ve kalpteki en tehlikeli yara vazgeçilmez bir ilaö sanki yaşamak için bir sebep o zaman gel bana hadi şimdi yaşayalım aşkı şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bulamayacaksın
Bir sabah uyandığında Yağmalanmış bir şehrin Sessizliğine bürünecek anıların.... Karakışın koynunda kuruyacak taze baharın Sana yazılmış şiirlerim Gözyaşında birer birer alevsiz yanacak Gözlerin karanlığa perde perde düşerken Üşüyen yüreğin Sana tavan deliğinden gülümseyen yıldızları Anlatan bu garip adamı arayacak... Bir sabah perdeleri güneşe araladığında Kanatları parçalanmış Bir serçe yavrusu düsecek avuçlarına Tarifsiz bir korku eklenecek gözyaşına Soğuk ellerin alevde ısınmazken Islak gözlerin hep Üşüyen yüreğini gülüşleriyle ısıtan Bu garip adamın sıcak ellerini arayacak... Bir sabah pencereni rüzgarlar açtığında Taze hazanlar düşecek ellerine Dalgalar yalnızlığını bırakacak sahillerine Gözlerin güneşte ısınır zannederken Sen yalnızlığın gölgesinde üşüyeceksin Ağustos sıcağının ateşle dansında Yıldızların soluklandığı dağınık saçların Çiçek kokulu nefesimi arayacak... Bir sabah uyandığında Tenini soğuk terler içinde Sol yanını tarifsiz acı içinde bulursan Korkudan irkilip gözlerinde varlığımı ararsan Senin bir damla gözyaşına gözünü kırpmadan Canını verecek kadar seven bu adamı Yüreğinde bir daha bulamayacaksın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluk mu Kaldı?
Gramla mutluluk satan kuyumcularda rastlardım gözlerine Cebim kadar yüreğimde yanardı. İşporta tezgâhlarının ikinci el kitapları kadar Yorgun ve değeri yitirilmiş yaşantımın arka bahçesinde yeşerirdi Kuru dallarımın yaprakları Gün batımlarının hiçbir işe yaramayan alın teri yorgunluğuyla Cebimdeki meteliği sevdana biriktirirdim. Hep yemekten sonralara sakladığım paketteki son sigaramı Şimdi sensizliğin sonralarına saklıyorum. Bu ateşi sönmüş hayatın ızdırap sokağında Kuşların bile kırıntı bulamadığı bayat ekmek kuyruğunda, Yarı aç bedenlerin sefilliğini unutmak için Sevdalarını katık yapmaya çalıştığı saklı yakarışta olduğu gibi, Bende sana aç kaldım. Hiçbir yeterlilik yeteri kadar yeterli gelmiyor insanlara Sadece sevmek yetmezmiş gibi Sevdalara vasıf aranıyor. Beyaz atları haciz edilmiş prensler Yayan aşkların yavan hasretiyle Kavuşamamanın bekâretini çaresizliğe bozdurdukça Aklımı ilaha naklediyorum... Oysa en zor zamanların tek tesellisiydi aşk. Onu da bencilliğe kilitleyip, Üzerine fesatlığı örttüğümüzden beri Hep kuyumcular satıyor mutluluğu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Mani
Sen benim aşığım, ben senin delin. Ben senin aşığın, sen bahar gülüm. Dünyalara değer, bir tek saç telin. Sen benim aşığım, ben senin delin. Ben senin aşığın, sen bahar gülüm. Girmesin araya, elleri zalimin. Sen benim aşığım, ben senin delin. Ben senin aşığın, sen bahar gülüm. Güzel gözlerine aşık bülbülüm. Seni bulmuşum ki, vız gelir ölüm. Sen benim aşığım, ben senin delin. Ben senin aşığın, sen bahar gülüm… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|