![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1863
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Premier Lig'de bu sezon oynadığı ilk 3 maçında 3 yenilgi alan Bolton'da düşük performansın yarattığı demotivasyon, ünlü Fransız golcü Nicolas Anelka'nın da ayrılık türküsünü her gün söylemesiyle iyice artıyor.
Alınan kötü sonuçlara karşın Bolton'ın kriz içinde olmadığını savunan Fenerbahçe'nin eski golcüsü, "Bu kulüp için savaşmaya devam edeceğim çünkü onlar beni İngiltere’ye geri getirdiler. Ancak ayrılırsam bu aldığımız sonuçlar yüzünden olacak. Daha büyük hedefleri olan bir takımda oynamak istiyorum. Şu anda Bolton’a resmi bir teklif gelmediği için seçeneklerimi bilmiyorum" dedi. Kendine yüksek fiyat biçen Anelka, “Başka kulüplerden teklifler aldım fakat ücretimi yüksek bulmaları nedeniyle bundan vazgeçtiler. Yapabileceklerimi ve kalitemi biliyorum bu yüzden finansal açıdan fedakarlık yapmaya hazır değilim" ifadelerini kullandı. Arsenal ve Manchester United yakıştırmalarının aslı olmadığının altını çizen Anelka, kendisini resmi olarak isteyen bir kulüp olduğunda mutlaka değerlendireceğini dile getirdi
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|