![]() |
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1861
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dağıtımı ve pazarlaması Efe Alkollü İçecekler tarafından yapılan İdol Şarapları, piyasaya sunuldu.
Yeni ürünün tanıtım toplantısında konuşan İdol Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, alkollü içkiler üzerindeki vergiler konusuna değinerek, bütün dünyada alkollü içkilerde verginin yüksek olduğunu, bunu kabul ettiklerini, kendileri için asıl sorunun kayıtdışı sektör olduğunu söyledi. Piyasada sahte bandrollü içki satışına dikkat çekerek, hem halkın sağlığı açısından hem de sektörde yaratılan haksız rekabet nedeniyle, sahte bandrollü içki satışının önlenmesi gerektiğini vurgulayan Demirtaş, “Vergilerden şikayetimiz yok, asıl konu yüzde 276 vergiyle satılan içkinin faturasız satıldığında ne kadar kazanç elde edildiği. Biz haksız rekabetten korunmak istiyoruz” dedi. 24 MİLYON YTL’LİK YATIRIM Demirtaş, İdol Şarapları’nın İzmir’in Torbalı bölgesinde kurulan 3 milyon litre üretim kapasiteli tesisleri için yaklaşık 24 milyon YTL’lik yatırım yapıldığını da açıkladı. İdol’un kalitesi ve fiyatıyla piyasada ‘dengeli’ bir şarap olacağını belirten Demirtaş, ürünlerinin tam organik olduğunu vurguladı. İdol Şarapları’nın İdol Kırmızı ve İdol Beyaz ürünlerinin yanı sıra ‘premium’ ve ‘süper premium’ segmentinde yer alan ürünleri de bulunuyor. Firma bu yıl için Ege Bölgesi’nde yer alan bağlardan alınan üzümlerden yaklaşık 700 bin litre şarap üretimi hedefliyor
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|