www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-28-2007, 08:21 PM   #1
ƒяαмвυαz
ÇaKaL Üye

ƒяαмвυαz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 102
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1710
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi : ƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond repute
Varsayılan devir çoktan değişmiş:):)

Dün aksam cay bahcesi gibi bir mekanda oturuyoruz 3 arkadaş , arkamizda da 2 tane güzel kız var dikkatimizi cekti ama önemli mevzular konusmamiz gerektigi için , bişi diyemediydik

Neyse arkadaşi eniştesi aradi , arkadaşin hatti avea eniştesinin ki de turkcelll mevzu uzun oldugu için arkadaş sen aykutu ara cok yazmasin dedim. Neyse ben telefon numarami söylerken arkamda oturan kızlar almiş n0 mu Bütün gece caldirdilar , ariyom acmiyolar. Her nyse ertesi gün yine ayni arkadaslarla dişari ciktik. Arkadaslara falan söylüyom işte biri caldirio deli oldum falan diye neyse yandaki arkadas ver bakim ben ariyim dedi neyse aradi acti. Kız adim ceylan ceylan diyor ee tanimiyorum )

Dün arkanizda oturan kızlariz diyor

Heyy allam dedim önceden erkekler böyle seyler yapardi şimdi kızlar

Ama cok sevindirik oldum

(((((alıntıdır!!!!!!!!!)))))))))))
ƒяαмвυαz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:45 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.