![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çarmıha Gerilmiş Mutluluğum
Güzel şeyler söyleme bana, Buz keser ellerim. Lavlarımı püskürtmek isterim de, Çocukluğumun griliğindeyim. Acıtırım,ağlarsın bebeğim. Sevmem bile hoyrattır benim. Kırağı da dokunmaz bana, Acıdan da öteyim. Dokunma çocuksuluğuma. Boğulurum. Aldanma suskunluğuma, Çarmıha gerilmiş mutluluğum. Okuyamazsın. Öyle bakma yüzüme. Bakışım derin ve hüzünlüdür benim, Kaybolursun maviliğinde. Git dediğimde bile, Gel diye yalvarır dudaklarım. Söyleyemem ağladığımı, Susuz yoğurulmuş hamurum. Ben hiç sevgi görmedim ki ; Gülümseyemem bile, Bir çakır dikeniyim belki, Ebruli Karanfil bahçende. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dostlara Türkü
Dostlar bilin ki burda Bir fakir Cahit Külebi Garaja çekilmiş hurda Paslanmış kamyonlar gibi Bekler durur Ankara'da. Ne kadın, ne aşk, ne kumar Ne çalismak, akşama dek; Yüz vermez oldu sokaklar Bir bardak su, biraz ekmek, Yaşa yaşadığın kadar! Gel be dünyalık hevesim Sokul bir parça yanıma! Toplasalar çıkmaz sesim Bütün kızları başıma, Gelmez elimi süresim. Hasreti yeşerten, ufak Ufak esen mavi rüzgâr Nerde rüyalı ve uzak Bildir gezdiğim tarlalar! Dul bir kadın kadar sıcak! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|