![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kesinlikle
Nasıl iş bu? Ne ağır yük. Bilsen. Öyle güzel ki hasretin, alışkanlık yaptı. Korkuyorum kavuşmaktan. Bir yandan da, öyle istiyorum ki görmeyi, sarılmayı sımsıkı… Ne güzel olurdu, diyorum, ama korkuyorum işte. Nasıl iş bu? Ne ağır yük. Bilsen. Ne bu, ne? Aşk dedikleri mi?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk
Deryanda kırık bir salım Meçhule itiyor beni dalgaların Bu deryada ziyan oldu yıllarım Yinede bir vefasızı sayıklarım Dili olsa da anlatsa rüzgarların Tövbe ettim artık sana Bende ben kalmadı anlasana Dertleri sen tanıttın bana Yüreğimde ki vefasızı koparıp alsana Bel ki barışık olurum hayata Gücün yeter herkesi yenmeye Asi oldum sayende isyan ediyorum herşeye Hasret bıraktın beni neşeye Alıştım her seferinde sana yenilmeye Alıştım gönlümü vefasızlara vermeye Her insanda bulunan duygusun Benim artık en büyük korkumsun Bu duygu benden uzak olsun Bazen bir çift kara gözle vurursun Bazen kırılmaz gurursun Bazen en büyük mutluluksun Ama yinede benim en büyük korkumsun Biliyorum sen beni mezarda da bulursun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bossa Nova
Kaplar usulca sensizliği hikayesi Bir yıldız kayar dileklerine Kıvrılır ihtişamı iç çekişlerin gizlerine Esperanza sarar sımsıkı şehveti Öptüğüm yerde bekliyorken ebedi seni Dumanında kayboluş tütsülerim misali Her tınında bir iç geçiş bir uzanış ısmarlamalarım “The girl from Ipenama” yakıyorken pisti Soluğuna saklanılmış öyküler misali aşk Bir bedenden ötekine salınımlarıyla Titretir ışıklarıyla dolunayın binlerce solo duruşunu Perde diye seslenir hayat işte alda yaşa!!! Sana dansı verdim dedi Tanrı İçinde sevdayı, sevdalıyı verdim Sana kalan sadece görmek... Sar o beli ruhun gibi al içine Irada hafif bir meltem seslenişi Toprakta çiçek yortusu misali zaman Geliyor da vuruyor gönlü Yer gök sevda... “Agua da beber” tırmanışı dokunuşlarınla Ellerini hapset yüreğine, o yürek sen... Gardenya özentisi yıldız ağlamlarında Sal heyecanını telaş ıslanımlarına Beden dilleri arzu yakarışlarında İçmek yudum yudum ateşin terini Sarsıntı güz rüzgarları sürüklemelerinde Ilgın yaşlarıdır sevişmelerin giz ötesi Sıyırdı yapraklarını bir bir kadın Dökünüşü portre aralıklarında yükseliş Dal çıplak kadın sevda örtülü... Desem ki eylül değil savuran aşkı Desem ki sazlar çalıyor senfonini Desem ki şahikalar inletecek bir oluşu Akışı engellenemeyen ırmak misali Çavlanlar hep Bossa Nova… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Yalnız biten her akşam da seni ararım yanı başımda gözlerim uzaklara dal sada hayalin hep başucum da. Sen vardın her nefes alışım da sen vardın gözyaşlarım da sen yanımda olmasan da kalbim hep senin yanın da. Artık güneş sensiz doğsa da bu şehir sana ağlasa da ne kadar sana sussam da biliyorum dönmezsin bana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal Oldu
içim kanıyor yine sessiz sessiz ümidim var yine ümitsiz bir gün bile geçmesede düşüncesiz hayal oldu kurduğumuz hayallerimiz hüzünle dolsada şimdi içimiz bitmez bir acı olsada sevgimiz kurtutkur bu oyundan belki birimiz hayal oldu kurduğumuz hayallerimiz bir daha telefona uzanmasada elimiz suskun kalsada ayrı iken gönül dilimiz kurtulur bu oyundan belki birimiz hayal oldu kurduğumuz hayallerimiz hayaldi hayal kaldı evliliğimiz yaşlarla doldu yine gözlerimiz kurtulur bu oyundan belki birimiz hayal oldu kurduğumuz hayallerimiz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bataklıkta açan çiçek
Sen hiç rüzgarda salınan başakların denizdeki dalgalara benzeyişini, Yaradanın kudretine hayranlık duyarak seyrettin mi? Peki yağmur sonrası toprağın iştah kabartıcı kokusunu hissettin mi iliklerinde? Kuşların söylediği sevgi dolu türküleri hoş kokulu bir çam ormanının ortasında doyasıya dinledin mi? Yüreği merhamet dolu, elleri topraktan çatlamış bir annenin hazırladığı yemeği, akşamın yorgunluğunda tattın mı hiç? Başında sevdanın sarhoşluğu, Odanda çıra ışığının yaydığı loşluk, Dışarda gecenin uçsuz bucaksız boşluğu, ateşten sıçrayan kıvılcımlar gibi yanan ateşböcekleri, Tertemiz gökyüzünde ışık saçan yıldızlar, Odandaymışçasına yakın pırıltıları, Doya doya paylaştın mı onlarla yalnızlığını? Sonra bir vakit apansız koparıldın mı sevdiklerinden? Koca bir şehrin gürültülü sokaklarına bırakıldın mı hiç? Egzos dumanında boğulduğu oldu mu gözyaşlarının? Süslenmiş yalanlarıyla uzandı mı insanların elleri ellerine? Peki herşeye rağmen aldanmadan çevirebildin mi onları geriye? Bataklıkta açan çiçeğim söyle, Onların yalanları onlara kalsın desem, Ve gel desem sana, Gelir misin benimle? Yalanların ulaşamadığı o kirletilmemiş gökyüzünün olduğu yere, Yoksa memnun musun halinden? Yoksa sende mi kandın? Sahte mutluluklarla sana gülümseyen o yalancı yüzlere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Katil-1
belki birgün sizde katili olursunuz en sevdiğinizin ve bir gün anlarsınız ve o zaman en pembe düşlerin aydınlığında kendinizi ararsınız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Eller Miydi
Bu eller miydi masallar arasından Rüyalara uzattığım bu eller miydi. Arzu dolu, yaşamak dolu, Bu eller miydi resimleri tutarken uyuyan. Bilyaların aydınlık dünyacıkları Bu eller miydi hayatı o dünyaların. Altın bir oyun gibi eserdi Altın tüylerinden mevsimin rüzgarı. Topraktan evler yapan bu eller miydi Ki şimdi değmekte toprak olan evlere. El işi vazifelerin önünde Tırnaklarını yiyerek düşünmek ne iyiydi. Kaybolmuş o çizgilerden Falcının saadet dedikleri. O köylü çakısının kestiği yer Söğüt dallarından düdük yaparken... Bu eller miydi kesen mavi serçeyi Birkaç damla kan ki zafer ve kahramanlık. Yorganın altına saklanarak Bu eller miydi sevmeyen geceyi. Ayrılmış sevgili oyuncaklardan Kırmış küçücük şişelerini. Ve her şeyden ve her şeyden sonra Bu eller miydi Allaha açılan !; |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Uyan
Aklını başını devşir aptallık yapma Tüm bunlar içinde bulunduğun Sıkıntılardan zihnen uzaklaşmak için İçine düştüğün bir yanılgılar seranatıdır Artıkaklını başına topla Düştüğün kuyudan zekanla ve bir yıldır sakladığın Gücünle çıkabilirsin Gaflete düşme gündüz uykusu kötüdür Artık uyan zoru başar ve inadına Yaşamaya devam devam Acılarına diren güçlüsün artık yeter kendini saldığın Uyan gündüz uykusu çok kötüsür. 24.06.07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sardı da Geçti Beni
Kim bu sesin sahibi Titretti bedenimi Sardı da geçti beni Bir deli rüzgar gibi Döndüm ardıma baktım Bir çift göze takıldım Büyülenmiş gibiydim Kafayı ona taktım Bana hep kızıyorlar Maymun iştahlı diyorlar Bugün başka yarın başka Yine buldun mu diyorlar Her güzele değer vermem Ruhu güzel olmayınca İstesem de sevemem Huyu güzel olmayınca |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|