![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstanbul'da 5 yıldızlı oteller, Ramazan ayında 5 yıldızlı iftar sofraları sunarken, iftar menülerinin kişi başı maliyeti 50 ile 130 YTL arasında değişiyor.
İstanbul'daki 5 yıldızlı oteller, Ramazan ayına uygun şekilde menülerinde düzenlemeler yapıyorlar. Otellerin restoranlarında iftar yapmak isteyenlerin, kişi başı 50 ile 130 YTL arasında değişen miktarda ücret ödemeleri gerekiyor. Çırağan Palace Kempinski, Laledan Restoran'da başlangıç olarak Ramazan iftariyelikleri soğuk mezeler, çorba çeşitleri, salatalardan ızgara ve tatlılara kadar oldukça zengin seçenekler sunulan açık büfe fırsatı sunuyor. Büfede, ayrıca ayran, salep ve demirhindi, gül, nar, ahududu şerbetleri gibi geleneksel içeceklere de yer veriliyor. Çırağan'da iftar menüsünün kişi başı maliyeti 115 YTL. İftariyeliklerin masalarda ikram edildiği, kuzu gerdan çorbası, etli pazı dolması, mantı gibi sıcak başlangıçların, sonrasında da İslim kebabı, yoğurtlu kebap, sakızlı levrek gibi ana yemek seçeneklerinin sunulduğu aynı otelin Tuğra Restoranında ise, Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri kişi başı 130 YTL'ye mal olacak.
__________________
Buraya Kadarmış .. ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|