![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() ![]() Fuarda tanıttıkları 10 yeni modelle dünya otomotiv pazarında saldırıya geçtiklerini belirten Renault Başkanı Carlos Ghosn, “Bursa bugün en fazla ve en hızlı çalışan fabrikamız” dedi. Fransız otomotiv devi Renault’un Başkanı Carlos Ghosn, Frankfurt Motor Show’da 10 yeni model birden vitrine çıkardıklarını belirterek, “2009 Kontrat Planı’nı açıkladıktan sonra son iki yıldır savunmadaydık. Tanıttığımız 10 yeni modelle birlikte dünya otomotiv pazarında saldırıya geçiyoruz” dedi. Carlos Ghosn, Renault’un hiç bu kadar kısa sürede 10 yeni modeli bugüne kadar geliştirmediğini ifade ederek, 2009 Kontrat Planı çerçevesinde sözlerini yerine getirdikleri kaydetti. HER AY BİR MODEL Ghosn, şunları söyledi: “Frankfurt Motor Show’da yeni Twingo, yeni Laguna, Clio Grand Tour, Koleos, yeni Kangoo, Kangoo Compact Concept, Sandero, Logan pickup ve Laguna Coupe Concept’i tanıtıyoruz. 1.5 yıl önce 2009 Kontrat Planı’mızı açıkladığımızda 26 yeni model üreteceğimizi duyurmuştuk. Halen pazara çıkmış bulunan yeni Twingo başta olmak üzere 10 modeli kısa sürede pazara çıkarmış olacağız. 2008’de neredeyse her ay yeni bir modelimizi tanıtıyor olacağız.” BURSA FABRİKASINA ÖVGÜ Renault’un Oyak’la ortak olduğu Bursa fabrikasında 7 gün 24 saat üretim gerçekleştirdiklerini kaydeden Carlos Ghosn, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bursa bugün Renault’un üretim merkezleri arasında en fazla ve en hızlı çalışan fabrikamız. Yılda 6 bin saat, günde 3 vardiya, haftada 7 gün üretim sürüyor. Bursa fabrikamız hem çok kaliteli üretim yapıyor, hem de koşullara göre çalışma düzenini esnetebiliyor. Bursa bizim çok kârlı operasyonlarımızdan biri.” YENİ MODELLER OLACAK Ghosn, “Bursa’daki fabrikada Clio Grand Tour’un ardından yeni modeller gündeme gelecek mi?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Elbette Renault, Bursa’daki fabrikada daha fazla üretim yapmak istiyor, yeni modeller de gündeme getirmeyi planlıyor. Ancak, diğer üretim merkezlerimizi de dikkate alarak bu işi dengeli götürmek durumundayız. Şu kadarını vurgulamalıyım ki, Bursa, Renault sistemi içinde gelecekte de çok sağlam yerini koruyacak.” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|