www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-17-2007, 03:45 PM   #1
alien
Geçerken Uğradım

alien Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 42174
İtibar Gücü: 1346
Rep Puanı : 660
Rep Derecesi : alien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished road
Talking Çıkma Teklifleri (Bakın Bakalım Kızlar Neler Demiş)

Bu soruya bir bayanın verebileceği cevaplar ve bu cevapların gerçek anlamları :

1-Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım.
(İstediğin şey mümkün değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip ***ürecek, güldürüp-eğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacım var. Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni.)

2 - Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum.
( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.)

3- Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek.
(Senden başka birkaç kişi daha var; ama bir türlü karar veremiyorum.)

4 - Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim.
(Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkaç yüz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)

5- Seni yeterince tanımıyorum.
(Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs...)

6- Teklifine sıcak bakıyorum ama şimdi olmaz. Zamana bırakalım...
(Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et. Gencim, güzelim, çekiciyim. Bunların tadını en dibine kadar çıkarmak istiyorum; diğer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum. Gözaltı torbalarım ortaya çıktığında kabul edeceğim.)

7- Seni seviyorum. Ama ben çok seçici birisiyim; kolay kolay beğenmem. Hemen karar vermemi bekleme.
( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum. Bana layık olmak çok zordur. Süpermen - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum. Güç, karizma, zenginlik, zeka, statü, fizik, kimya, falan hepsi bir arada olmalı. Kız kurusu olmak pahasına da olsa arayacağım. Eğer bulamazsam can simidim olursun, değil mi kerizciğim?..)

8- Hayatım şu anda karmakarışık, ısrar etme.. Ben seni ararım.
(Birkaç erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... )

9- Aşk bana göre değil...
( Kendime güvenim yok. Bir ilişki sürdürmek için çaba harcamaktansa evde televizyon izleyip, pasta-börek yerim. Nasılsa ailem zamanı gelince birisini bulur.)

10- Aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam.
(Hiç tipim değilsin. Ama ileride yöneticim olursun da burnumdan getirirsin diye açık açık söyleyemiyorum.)

11- Şu sıralar kariyerime konsantreyim.
(Yaptığım iş dışında hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok.)

12- Ben nişanlıyım.
(Ne güzel eğleniyorduk. Neden üzerime geldin ki sanki. Sonunda doğruyu söylemek zorunda kaldım işte...)

13- Evet, kabul ediyorum...
(Dürüst bir bayan)

14- Hayır, kabul etmiyorum.
(Dürüst bir bayan daha)
alien çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
¢яєαмıηg™ (10-05-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 09-17-2007, 06:00 PM   #2
iv0ry
Müstakbel Üye

iv0ry Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 18458
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 2760
Rep Derecesi : iv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond repute

son iki madde hoşuma gitti
iv0ry çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-17-2007, 06:21 PM   #3
mystical_waynak
ÇaKaL Üye

mystical_waynak Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi : mystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud of

yaw bişi sölicem 2-3 gün önce kızı yarım saat 1 saat kestim kızda bana baktı yiyicek gibi baktı bende arkadaşların gazına geldim kıza açıldım mrb tanışabilirmiyiz dedim kız bana ne desin ********** git başımdan senle mi uğraşcam zaten dertlerim büyük dedi şoka girdim sonra topuk

HER DJ AYNI OLAMAZ !!

---TIKLA VE GEL---
mystical_waynak çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-17-2007, 06:24 PM   #4
iv0ry
Müstakbel Üye

Rep Derecesi : iv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond reputeiv0ry has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen mystical_waynak Mesajı Göster
yaw bişi sölicem 2-3 gün önce kızı yarım saat 1 saat kestim kızda bana baktı yiyicek gibi baktı bende arkadaşların gazına geldim kıza açıldım mrb tanışabilirmiyiz dedim kız bana ne desin ********** git başımdan senle mi uğraşcam zaten dertlerim büyük dedi şoka girdim sonra topuk
hehueheuhe kötü olmuş
sonra topuk bölümü güzeldi
Old 09-17-2007, 06:47 PM   #5
alien
Geçerken Uğradım

alien Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 42174
İtibar Gücü: 1346
Rep Puanı : 660
Rep Derecesi : alien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished roadalien is on a distinguished road

Alıntı:

bak bunuda eklemek lazm:biggrin1::biggrin1:
alien çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-17-2007, 06:25 PM   #6
mystical_waynak
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : mystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud ofmystical_waynak has much to be proud of

kız dövcek sandım napalım erkekliğin %90 kaçmak %10 uda dahada hızlı kaçmak zuha puha

HER DJ AYNI OLAMAZ !!

---TIKLA VE GEL---
Old 09-17-2007, 06:30 PM   #7
iv0ry
Müstakbel Üye

Alıntı:
kız dövcek sandım napalım erkekliğin %90 kaçmak %10 uda dahada hızlı kaçmak zuha puha
güzel cevap
Old 09-17-2007, 06:52 PM   #8
mystical_waynak
ÇaKaL Üye

şiii yapmayın öle bişi rezil oluruz

HER DJ AYNI OLAMAZ !!

---TIKLA VE GEL---
Old 09-18-2007, 10:58 AM   #9
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1629
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of

puhaha gercektende komik sonuncular gsldi
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-18-2007, 01:04 PM   #10
ƒяαмвυαz
ÇaKaL Üye

ƒяαмвυαz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 102
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1713
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi : ƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond reputeƒяαмвυαz has a reputation beyond repute

hayır kesinlikle kınıyorum bir bayan olarak küçümseme gibi bişey bu
ƒяαмвυαz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:43 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.