www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-18-2007, 10:24 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1626
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan Kanlarınızı donduracak ifadeler/18 Eylül

Kuzuların Sessizliği” filmindeki öldürdüğü kurbanlarının etlerini yiyen Hannibal Recter’ı akıllara getiren “Ankaralı Hannibal” Özgür Dizdar’ın, işlediği iki cinayetin ardından ertesi gün olay yerine gittiği belirlendi.Temizlik işçisi Cafer Er’i öldürmesinin ardından cesedi keserek bir kısmını yediği, bir kısmını da köpeklere yedirdiği saptanan Dizdar’ın bir ay önce de bilgisayar mühendisi Sedat Erzurumlu’yu vurarak öldürdüğü belirlenmişti.

‘O anı tekrar yaşıyorum’

Cinayet masası dedektifleri, yaptıkları araştırmada ilginç bir ayrıntıya ulaştı. Erzurumlu’nun öldürüldüğü işyerinin kapısının cinayetten birgün sonra kırılarak içeri girildiği belirlendi. Dizdar’ın de sorguda dükkana girenin kendisinin olduğunu söylediği öğrenildi. Er’in öldürdüğü yere de cinayetten bir gün sonra gittiğini anlatan Dizdar’ın, “Sanki ölüler beni tekrar çağırıyor. O anı tekrar yaşıyorum” dediği belirtildi. Öte yandan, soruşturma çerçevesinde gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan anne babanın ise, Ankara’yı terk ettiği öğrenildi.
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.