![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2027
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Vahşetin ne kadar farkındasınız?
Her gün Irak'ta patlama ve ölüm haberleri okuyorsunuz. Peki o haberlerin size ne anlattığını gerçekten fark ediyor musunuz? Bu klip size orada ne olduğunu hissettirecek: Lütfen bu klipi sonuna kadar izleyin ve sonra da ruhunuzun sarsılıp, sarsılmadığını kontrol edin. Amerikan Dostlar Yardımlaşma Cemiyeti (The American Friends Service Committee - AFSC ) 1917 yılında bir araya gelen bir grup barış gönüllüsünün savaşa karşı oluşturduğu bir organizasyon Bir Siviy Toplum kuruluşu olarak 1947 yılında Nobel Barış Ödülüne layık görülen kuruluş halen savaşların bitmesi ve insanların acılarının dinmesi için çalışmalar yapıyor. İzleyeceğiniz klip bu kuruluş tarafından hazırlanıp, web sayfalarında yayınlanmıştır. Klibi sonuna kadar izledikten sonra siz gerçekten yanıbaşınızda yaşanan vahyetin ne kadar farkında olup olmadığınızı rahatlıkla fark edeceksiniz.. Çünkü orada insanlar ölüyor ve siz de bir insansınız http://www.afsc.org/iraq/movie.htm
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1637
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() savaş oldum olası kotudur ama hayatta manevi sawaş onemlidir bence saygıılarla
![]()
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() "içinizi dökün" bölümünden "serbest kürsi"ye taşınmıştır.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çıktık bir kutlu savaşa | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 12:05 PM |
Hizbullah İsrail'le savaşa hazır | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-05-2008 06:23 PM |
Savaşa Hayır! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 06:44 PM |
Savaşa devam! / 1 Ocak | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-01-2007 02:09 PM |
Savaşa karşı Barışarock | ayten | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-16-2006 11:58 PM |