www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-25-2007, 05:23 PM   #1
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute
Varsayılan Kazada öldü sanılan genç yaşadığını ispata çalışıyor 25 Eylül 2007

Bursa'nın İznik ilçesinde motosiklet kazasında ağrı yaralanan genç, öldüğü yönündeki haberleri, "Ben ölmedim, yaşıyorum" pankartı taşıyarak yalanlıyor. Ölüm haberinin psikolojisini bozduğunu belirten Salih Karataş, 20 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayata dönmenin sevincini yaşıyor.

30 Ağustos'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan ve doktorların "fazla yaşamaz" dediği Salih Karataş (23) ertesi gün gazetelerde çıkan "geçirdiği kaza sonrası öldü" haberi üzerine ortaya çıktı. Yoğun bakımdan hayata dönen Karataş, "Ölmedim, yaşıyorum" pankartı ile dolaşıyor. Elindeki dövizle gazetecilere poz veren Karataş, "Olay günü motosikletimle bir çocuğa çarptıktan sonra hakimiyetimi kaybetmişim. Ardından bana 3 motosiklet daha çarpmış. O şiddetle bir evin pencere demir parmaklıklarına yüzümü vurmuşum. Ağır yaralı olarak beni hastaneye kaldırmışlar ve 20 gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermişim. Doktorlar dahi fazla yaşamaz demişler. Gazateler de bunun üzerine benim öldüğümü yazmış. Nereye gitsem tanıyanlar, beni görünce şaşkınlık yaşıyor. Bu olay canımı sıkmaya başladı. Bir insana ölmeden, "sen öldün" demek psikolojik felaket. Beni tanıyanlar lütfen ölmediğimi bilsinler" diye konuştu.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.