![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yalnızım bu akşam, yine yorgun sokaklar,
Çekilmiş evlerine mutlu, gülen insanlar. Çekiyorum perdeleri, odam yine karanlık, Ruhuma çöken, yine o büyük yalnızlık. Üşüyorum sessizce, dalıyorum uzaklara, Hayaliyle avunuyorum, olmayan sevgilinin. Hapsediyorum mutsuzluğu kalbime, Sevdiğimi sayıklıyorum saatlerce. Kalbimi oyuyor mutsuzluğun, Yalnızlığın, sevgisizliğin kör bıçağı. Ne gören var beni, ne duyan. Bir ses duyuyorum cama vuran Gözyaşlarım karışıyor yağmur tanelerine. Yüzü olmayan insanlar boş duvarlarda, Kahkaha atıyorlar durmadan Nasıl da gülüyorlar saatlerce!.. Hayaliyle oynuyorum Olmayan sevgilimin. Tek arkadaşım, yalnızlığım Alıştım artık Bir sevgili bekliyorum Bana ‘’prenses’’ diyecek Başının üstünde taç edecek Sevdi mi tam sevecek Haykıracak bakışları ‘’Seviyorum seni, yok bundan ötesi!’’ ‘’Sensin hayalim, umutlarım, ‘’Sevgilim, sevgim’’ Sevmek zor geliyor onlara Ağır geliyor sevgim Hiçbir zaman olmayacak Bir sevgili bekliyorum. Sevebilsin Ve bunu söyleyebilsin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|