![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sadece, altı aylık adını biliyorum
Düşüncemin ar damarı çatlıyor Eyyyyy çocuk... Sarı suların içinde doru atları Dolu dizgin sürmenin özlemini duyarım Bir yanım yıkık Bir yanım yangınları içinde Sustukça susarım Susmak neyi, neleri alıp götürdü Ağladıkça bilirim Benden Altı yıl sonra dünyaya geldin Altı ay kalıp göçtün Bir kelebek kanadının inceliğinde Bu dünyanın neyini beğenmedin Be kardeş, soruyorum Bir tomurcuk gül idin, Bağımızdan açmadan soldun, canım Anamın gözyaşlarını akıtarak sel gibi Yuydun bedenini akladın gittin Gidiş o gidiş Kara gözlerini anımsıyorum Adını Faik koymuştu dedem Ömrünü Allah versin demişti Kulağına ezanlar okumuştu Kızıl çizgiler içinde,ninnilere doymadın Yahut ben öyle biliyorum Ana sütü helal derler Ömrün boyunca helal süt emdin Daldın derin uykulara bir daha uyanmadın Kayıtlarda adın yok Doğumun ölümün bilinmedi Bir ses gibi, geldin dünyamıza Kuşlar gibi, uçup gittin Eyyy çocuk Yanar gözlerim yanar kavrulur Ağlayamam Özlem duymuyorum desem yalan Özlüyorum,yüreğimin nar çiçeği Gönlümün sevda gerçeği Kardeşim benim Toprağın bol olsun Rahat uyu...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|