![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mümkün olsaydı, seninle aşkı
Bir daha yaşamak isterdim Mümkün olsaydı, zamanı geriye almak isterdim Seni yeniden tanımak ve sevebilmek için Aşkımı yeni baştan yaşamak için. Mümkün olsaydı sen yeniden geri döndürmeyi isterdim Sevgini tekrar yeniden kazanmak için Mümkün olsaydı o zaman, zaman durdurmayı isterdim seni hiç Kaybetmemek için, Mümkün olsaydı, mezara bile seninle girmek isterdim Çünkü orada bile sendi ayrı Kalmamak için. Mümkün olsaydı, bitanem seninle bir tek beden olmak isterdim. Seviyorum seni Sen beni sevmesende Sanki sen beni sevmeyince Bu gönül seni benden vazmı geçecek Adı aşk olmayacak mı sana duyduğum hislerin Seni görmese bu gönül Sevgisin bir şey mi azalacak Karşılık vermesen aşkına Aşkı aşktan sayılmayacak mı? Gönül bu karşılığı olmadan da sevebilir, Aşk tek başınada yaşanabilir Gönül bu görmeden de sevebilir Hisleriyle, duygularıyla. Gönül bu hiçbir engel tanımaz Yaşadığı aşkı kalbinden söküp atamaz Gönül bu Bir sevdadır peşinden koştuğu istese de yakalayamaz, Yakaladıysa da, sevdadır artık onun adı Siz istemeseniz de o sizin peşinizi bırakmaz. “ Önemli olan aşkı yakalayabilmek değil, aşkı elimizde tutabilmektir.”
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|