![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir yanımda hüzün
Diğer yanımda sen, Hüznüm yokluğundan.. Suskunluğum susuzluğumdan sana hep.. Ser sefil hayatın kollarında Gözlerinin ferinde buldum umudu.. Mesafe tanımayan hasret Koynumda yılan gibi dolaşıyor.. Özlemin tufan oluyor yüreğimde Nuh’u arıyor gözlerim Gemisine bizi de alsın diye.. Hani Allah emretmiş ya Her varlıktan iki tane; bir dişi, bir erkek O sefinede bir de sen ve ben gerek.. Acısına hasretinin dayanamaz, seven bir yürek Sen nerdesin, ben nerdeyim Yedilerin, kaybolmuşların şehrinden Selamlar yolluyorum sana, uzaktan.. Selam olsun sana Selamlar, seven o temiz kalbine olsun.. Süleyman (as)’ı arıyorum şimdi Rüzgarlara bindirsin beni, uçursun, Senin olduğun diyara, çok yakınına, yanına.. Belkıs’lar hayrete düşecek o an Sen şaşırıp küçük dilini yutacaksın Beni karşında bulduğun zaman, mutluluktan.. Günler ve aylar ve hatta yıllar İnsana, yokluğa alışmayı öğretirler sanırdım Yangınımdım ve şimdi yanılgımsın.. Dalgalarına tutuldum sensizliğin Yed-i beyza sahibi Musa (as)’yı arıyorum, Firakına dokundursun asasını Hasret denizinde can çeken ruhuma.. Kızıldeniz misali bir yol açsın sana Özlemi gebe yapsın vuslatımıza, Çıkmaz sokaklardan kurtulup Ölümsüzlüğü gerdanlık yapmak vardı boynuna, İmar edilmiş bir şehir kadar sükun içinde ruhum Attığım her adımda sana yol bulan bir yolcuyum.. Ve şimdi Meryem Oğlu’na bakınıyorum Meryem Oğlu İsa (as)’yı arıyorum Hani ölüye can vereni Beşikte iken koşuşan peygamberi.. Ölürsem, bana Allah’ın emriyle hayat versin diye değil Varsa eğer bir hakkım onu da sana versin isteyeceğim.. Uzun bir ömür değil Bu dünyada senli bir hayat yakışır bana.. En çok sen yakışırsın ruhuma, En çok sen…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|