![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12088
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() RomantiQ dilerki sizinde bir v bulliten siteniz olsun ..
Size Adım Adım Herseyi Anlaticadm. İlk Olarak Kendimize Bir Host Almamiz Gerekli. Ben Sizin İçin En iyisini Bulmaya Çalıstım... Hemen Asağıdaki Adrese Gidiyoruz F İle U arasındaki Bosluğu Doldurun http://www.f unpic.de/register.php?mode=register ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle Girdiğmiz Bütün Sayfaları Kapatin Simdi www.f unpic.de (F ile U arasındaki Bosluğu Birleştir) Adresine Gidin Sol Üstten Üye Girişi Yapın.. Solda User Center'e Tıklayiniz..Anlatımın Devamı Resimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ FTP Sunucumuzda Yeni Klasor Olusturuyoruz.. İsmini ''forums'' Yapalım ![]() ![]() Bilindiği Üzere Vbulletin Para İle Satın Alınabilmektedir.. Bunun İçin Forumda Vbulletin Dosyasi Dagıtmam Yasak... Vbulletini Siz Bulcaksınız Bulamayan Olursa PM Adresinde Benle Bağlantiya Geçsin ----------------------------------------------------------------- Bulmus Olduğumuz Vbulletin Dosyasının İçinde Upload Adlı Klasor War... Upload Adlı Klasore Girelim Ve İçindeki Herseyi SAĞ TUS Kopyala İle Kopyalayalım.. Sonra FTP Serverimızdaki Forums Klasörünün İçine atalım..... Kopyalama İşlemi Biraz Zaman Alacaktır..... Kopyalama İşi Bittikten Sonra Ftp Sunucumuzdaki Forums/includes/confing.php.new Dizininde Bulanan Confing.php.new silelim... Şimdi Bilgisayarımızda Olan Upload/includes/confing.php.new Word padle açalım Asağıdaki Yerleri Bulalim Ve Düzenleyelim $servername = 'localhost'; <<<Aynen Kalsin $dbusername = 'root'; <<<<DATABASE USERNAME Resimlerde Size Not Almanizi Söylediğim Yerlere Bakınız..Kendikinizi root ile degiştirin $dbpassword = 'parola '; <<<Resimlerde Database Parolasını Not Edin Demiştim..Onu Parola yazan yerle degiştirin $dbname = 'forum'; <<<<Database Name Ayne sekilde Notlarinizin Arasında war..Onu Forum ile degiştirin... Dosyadan Farklı Kaydete Girin.. Dosyayı confing.php olarak Kaydedin..... Son Olarak Bu Dosyayi Ftp sunucunuzdaki forums/includes dosyasina atın... Simdi Geldik Vbulletin Kurmaya... Buraya Kadar Anlatığim Herseyi Yaptıysaniz.. 10 Dk Sonra Sizinde Bir Formunuz Olacaktir İnstall İşlemine Baslamak İçin İnternet Explorer'e Ftp Adresimizin Basına Http:// Getirioruz Sonuna İse /forums/install/install.php Getiriyoruz.. Örnek: ![]() Ve Asağıdaki Resimlerdekileri Aynen Yapıoruz... ![]() ![]() Adım Adım İnstall.php Silme İşlemi Ftp Serverimıza Bağlanıoruz... Forums'a Giriyoruz ![]() ![]() Burdan İnstall Klasorüne Giriyoruz ![]() ![]() Gördüğünüz Gibi İnstall.php Burda.. Bunu SağTus Sil mantığı ile siliyoruz.. Daha Sonra Bu Ekrani Kapatin.. ![]() ![]() Asağıdaki Resimdeki Sayfayi Simge Durumuna Küçültün Demiştim.. Simdi Ordan ''Here'' Ye Basin.... ![]() ![]() Karsınızda Bir Sayfa Olcak Burda Sizden Şifre İstior... Buraya Asağidaki Resimde Yazmıs olduklarinizi Girin ![]() ![]() Ve Suan Formunuzuz Admin Panelindesiniz.. Yeni Formunuz Hayırlı Olsun Son düzenleyen: jockeя; 10-07-2007, 08:43 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
GooD aNd EvıL (10-07-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() teşekkürler...
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() rica ederim..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 36 Thanked 26 Times in 10 Posts
Üye No: 43291
İtibar Gücü: 1613
Rep Puanı : 5764
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
v bulliten mi ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2441
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
|
![]() :d Ücretsİz Vbulenİtn Bİle AÇsan Kapatirlar.
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 29 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 6127
İtibar Gücü: 1562
Rep Puanı : 1069
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sağol bi deneyelim bakalım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
Tartışma Yaratmayı bırak Sonucu Kötü Olabilir Ayrıca Sencede Burası Çok Abes Olmamışmı En Azından ;BURAYA Açabilirdin Ayrıca Site Biraz Büyüyünce Kapanır Bilgineze :yes: ama Öğrenmek İçin Birebir :wink: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() konu taşınmıştır ayrıca mail vermek yasak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() lisanssız ama ne zmn kapanır bilmiyorum v Bu.. site açıcaklara temel olabilir..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|