www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-03-2006, 04:40 PM   #1
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Serhatbeyy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8149
İtibar Gücü: 1437
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : Serhatbeyy is on a distinguished road
Post 03.02.2006 Galatasaray Haberleri !!!

Gerets gönderme yaptı!

Gerets, Luciano'nun kupa maçında elle müdehalesiyle ilgili olarak, ''Hakem kararları konusunda fazla eleştiride bulunmuyorum. Ancak olanlara sadece şaşırıyorum'' yorumunu yaptı

Fortis Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçından sonra bir basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets,Fenerbahçe'nin hafta içinde Kayseri Erciyesspor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçında Luciano'nun topa elle müdahale etmesi ve hakemin de yine pozisyonu görmemesi ile ilgili bir soru gelince, ''Hakem kararları konusunda fazla eleştiride bulunmuyorum. Rakiplerle ilgili, hakem kararlarıyla ilgili değerlendirmede de bulunmuyorum. Çünkü hiçbir şey değişmiyor. Ancak, olanlara sadece şaşırıyorum'' cevabını verdi.
Gerets maçla ilgili olarkta; Giresunspor'a karşı maçın son dakikasına kadar mücadele ettiklerini belirterek, "Bu tür maçlar, galip gelineceğinin düşünülmesi nedeniyle zorlu geçer. Bugünkü neticeden memnunuz. İlk yarı biraz zorlandık. Rakibimiz, alanları dar tutunca oyun kurmakta zorlandık. Arzuluyduk ve maçın son dakikasına kadar mücadele ettik. Tüm gollerde değişik oyuncuların sahne alması bizim açımızdan sevindirici'' diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nde Konyaspor'a attığı son dakika golünün ardından Giresunspor karşısında da bir gol kaydeden futbolcu Aydın ile ilgili de Eric Gerets, "Aydın gibi futbolcular eninde sonunda başarıya ulaşır. Ama bunu yavaş yavaş sağlamak zorundayız. Maçtan sonra gazetelerde tam boy posterlerinin çıkmasını iyi olarak görmüyoruz. Gidişatı konusunda çok dikkatli olmalıyız'' dedi.
Eric Gerets, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda oynayacakları Malatyaspor karşılaşmasında cezası biten İliç'in kadroda olacağını, ancak oynayıp oynamayacağının belli olmadığını ifade etti. Gerets ayrıca, bademcik ameliyatı olan Heinz'ın ameliyattan yeni çıktığını, yoluna güç kazanarak devam etmesi gerektiğini de belirtti.
Old 02-03-2006, 04:42 PM   #2
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Varsayılan Kral: "Başarının sırrı birlik ve beraberlik"

Galatasaray formasıyla 1.5 ay aradan sonra 11’de sahaya çıkan Hakan Şükür, 3.5 aylık gol orucunu da Giresun maçında bozdu. Hakan karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin G.Saray’ın gücü olduğunu belirtirken, ağları bulan vuruşunda Ümit ve Necati’nin onu topla buluşturmak için gösterdiği çaba adeta bu sözleri kanıtlar gibiydi.
Takımda yeni yetişen futbolcuların inanılmaz boyutta uluslararası tecrübeye sahip olduğunu vurgulayan Hakan, “Birlik ortamı başarımızın anahtarı. Dışarıya karşı güçlü olabilmek için de bu ortamı sağlamak zorundayız” dedi. Yıldız futbolcu, bağış kampanyasına katılıp katılmadığı ile ilgili soruya ise “Kampanya geç bile kaldı. İnanılmaz bir borç birikti. Seve seve katılırım” cevabını verdi.
Old 02-03-2006, 04:43 PM   #3
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Varsayılan "Cebinizde bağış makbuzu var mı?"

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ergun Gürsoy ise, Giresunspor maçında alınan 5-0'lık galibiyetle ilgili olarak, "Maç maçtır. Rakibimiz tempomuza bu kadar dayanabildi. 5-0'lık sonuçla iyi bir galibiyet aldık ve moral kazandık'' şeklinde konuştu.
Ergün Gürsoy, kulübün eski yöneticilerinden Adnan Polat'ın başlattığı bağış kampanyasına yapılan eleştirilere de tepki göstererek, ''Yapılan ferdi bir çalışma değildir. Başkanımız ve yönetim kurulundan izin alınarak başlatılmıştır. Gayet de olumludur.
Madem iyi bir kadro ve güçlü bir takım isteniyor, herkes buna katkıda bulunmalı. Yardımlaşmak şart. Kötü tarafı da yok. Uğraşanları ve katkıda bulunanları kutluyoruz. Bulunmayanlara da ileride bizi tehdit ettiklerinde cebinizde bağış makbuzunuz var mı diye soracağız'' ifadelerini kullandı.
Öte yandan Ergün Gürsoy, kampanyada şu ana kadar 5 milyon dolar civarında bir para toplandığını da sözlerine ekledi.
Old 02-03-2006, 04:45 PM   #4
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Varsayılan Yardım kampanyası dünya basınında!

Eski yöneticilerinden Adnan Polat'ın başlattığı destek kampanyası dış basında da geniş yankı buldu.
İsviçre'nin 20 minuten gazetesi, maddi kriz yaşayan Galatasaray için başlatılan yardım kampanyasına katılan işadamları ve taraftarların kısa sürede açılan hesaba 5.5 milyon Euro yatırdığını yazdı. Gazete, davalık olduğu Sphear dosyası nedeniyle iki hafta içerisinde UEFA'ya 1 milyon 250 bin Euro yatırması gereken Galatasaray'ın başlatılan kampanyada topladığı parayla bu borcunu ödeyeceğini belirtti.
2000 yılında UEFA şampiyonu olan Galatasaray'ın bu parayı ödememesi halinde Avrupa Kupaları'ndan men cezası gibi ağır yaptırımlarla karşılaşacağını belirten gazete, Galatasaray'ın 140 milyon Euro borcu olduğunun tahmin edildiğini yazdı.
Old 02-03-2006, 04:46 PM   #5
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Başlattığı kampanyayla UEFA’ya bugün ödenecek paranın toplanmasında önemli rol oynayan Adnan Polat, yeni projelere hazırlanıyor
İlk defter kapanıyor
Galatasaray’da Adnan Polat’ın başlattığı destek kampanyası ilk meyvesini verdi. Galatasaray, 48 saat içinde toplanan paranın bir kısmını UEFA’ya göndererek, davalık olduğu Sphear dosyasını bugün kapatıyor. Hatırlanacağı gibi UEFA’nın, 1 milyon 300 bin dolarlık borcun ödenmemesi durumunda Galatasaray’ın 6 puanını silebileceği bildirilmişti. Bugün yatırılacak parayla hem kulübün itibarı kurtulacak, hem de kapıda bekleyen büyük tehlike aşılacak.
Projeler devam edecek
İlk etapta televizyon aracılığıyla tüm üyeleri göreve davet eden Adnan Polat’ın, 12 milyon doları topladıktan sonra da girişimlerini sürdüreceği öğrenildi. 100 bin dolarlık kampanyanın hedefe ulaşmasının ardından yüksek rakamlı bağışların toplanması için yeniden harekete geçilmesi bekleniyor. Polat ve arkadaşlarının, kulübün önde gelen işadamlarını tek tek ziyaret edeceği ve 1 milyon dolarlık yardım kampanyasına katılmalarını rica edeceği bildirildi.
Herşey Cim Bom için
Polat, ihtiyaç duyulan paranın yaklaşık 50 ile 60 milyon dolar olduğunu dile getirdi. İşadamı Nevzat Kalkavan ile birlikte 1 milyon dolarlık kampanyaya katılan ilk isim olan Polat, “Şu anda toplanan parayı bilmiyorum.
Banka hesaplarına bakmadım.
Bu kampanyayı tüm Galatasaraylılar ciddiye alsın, bu bana ya da herhangi bir kişiye ait bir kampanya değil. Tek hedef Galatasaray’ın içinde bulunduğu sıkıntıları aşmak” dedi.
Old 05-27-2006, 04:06 PM   #6
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

elbette her zaman en büyük cimbommm..

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı