![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1821
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karanlıklar kraliçesi hoş geldin…
Şöyle otur rahat bir koltuğa.. Bu oyun sadece senin için.. Her yer senin koltuğun anlayacağın .. Bu oyun senin için kraliçem.. Senin için gülecek , Ve sevdiğin gibi ağlayacağız.. Öyle ki , sen de inanıp dramımıza ağlayacaksın.. Makyajın akacak Yüzünden hiç silmediğin… Bir mendilde senin için ayırdım bu gece… Ağladıkça silesin rimellerini ,göz yaşlarına karışmış… Yo hayır bu sefer kabul etmeyeceğiz alkışları .. Sen ağladıkça perde kapalı kalacak. Çıkmayacağız sahneye tekrar tekrar Ki eğilmek zorunda kalmayalım karanlığının önünde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() emeğine sağlık kardeş te bu şiirleri tek konu altında toplayabilirdin !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Bölüm moderatörü ben değilim burayla ilgilenmem için yönetici olmam gerekir.
Ben beğendiğim şiirleri buraya açıyorum. Biri sabit bi başlık açsaydı elbette onun altına açardım ama sabit başlık olsaydı sence bu bölümün ne anlamı kalırdı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
|
![]() illa moderator olman gerekmiyo guse kardes hepsini bi konunun altında toplaya bilirdin...konuyu acarsın alta yeni konu diyip devam edebilirdin...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Müdavimi
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamadın herhalde o zaman bu bölümün anlamı kalmazdı
Herşey açtığın sabit olursa her konu sabit olmuş olur. Buranın konusu şiir şiirlerde sabit olursa bölümün anlamı kalmaz bu ikinci söyleyişim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|