![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SEN KİMSİN?
Yalnızlığımın kaçıncı dönümü bu, Kaçıncı haykırışım sensizliği, Saatler kaçı gösteriyor, Sensiz biten kaçıncı gecem........... Hayatımın hiç bir anı Bu kadar uzun sürmedi Özlemlerim, sevdalarım, aşklarım Mutluluklarım, sevinçlerim, hüzünlerim Ne de gülüşlerim; Yalnızlığım kadar... En değerli, en sadık dostum mu yalnızlık Yoksa en büyük korkum, kâbusum mu? Bir ad veremedim... Beni hiç terketmiyor Bağırsam da, kızsam da, sinirlensem de Hep benimle, bende Taa içimde, en derinde... Yalnızlığım sen söyle, Yıllar boyu yanımda kalacak sevgilim misin; Yoksa ömür boyu yüreğimde taşıyacağım Hüznümün sebebi misin? Yalnızlığım söyle bana Sen kimsin, SEN KİMSİN? Elini uzatıp ellerimin boşluğunu doldurabilir misin, Sevgini verip yüreğimi ısıtabilir misin, Sesini duyurup,sessizliğimi bozabilir misin, Soğuk duvarları yıkabilir misin, Fırtınaları durdurup, sıcak meltemler estirebilir misin, Hırçın dalgaları dinginletip, denizi uyutabilir misin, Kapkara bulutları silip, güneşin rengini çizebilir misin, Ya yıldızları toplayıp, gözlerime akıtabilir misin? Söyle yalnızlığım söyle Sen kimsin? Hadi, durma söyle! Sen kimsin? Yoksa sen ölümüme sebep misin?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|