![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 153
Teşekkür Etme: 2 Thanked 37 Times in 36 Posts
Üye No: 44684
İtibar Gücü: 1342
Rep Puanı : 1900
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Dr. Mustafa Cem Güre, ''Süt ve süt ürünlerinin yeterli miktarlarda tüketimi özellikle büyüme ve gelişmenin hızlı olduğu okul çağı çoçukları başta olmak üzere her yaş grubu için büyük önem taşıyor" dedi.
Dr. Mustafa Cem Güre çoçukların süt ve süt ürünlerini tüketerek büyümesinin ileri yaşlarda görülen kemik erimesiden korunmada çok önemli olduğunu ifade etti. Dr. Güre, "Sütte büyüme, gelişme, doku onarımı için gerekli protein ile kemik ve diş gelişimine yardımcı kalsiyumun bulunmaktadır. Öğrencilere temel beslenme bilgilerinin verilmesi konusunda ailelere ve öğretmenlere önemli sorumluluklar düşmektedir. Çocuklarımıza her gün en az 2 bardak süt içerilim. Pastörize süt alırken de mutlaka son kullanma tarihine bakalım” dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|