![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1520
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yürürken İstiklal’de
Çarpıştım sandım biriyle Şöyle bir baktım omzumdan Göz göze geldim birden Karşımdaki gencecik bir fidandı Kim bilir kaç yüz yıl sonra İstanbul’u anlatacak gencecik bir çınardı… Yüzü düşüktü yere Başını kaldırmadan —Kusura kalma dedi Dalgınım bu günlerde Engelliyormuşum diye Kesecekmiş bizi Bakımımızdan yükümlü belediye. Hiç olur mu dedim hiç öyle? Farkındaysan İstiklal Caddesi bura. Dernekleri var, Hem Baroda burada Sonra çevreciler duruyor ne güne? Hadi aldırma sen boş sözlere Rahatla Islığını çal rüzgârlarla… Bu gün aklıma düşünce Yürüdüm gene Taksim’den Tünel’e Çıplak kalmıştı İstiklal Ağaçlarından soyununca… Beni omuzlayan çınar yoktu sahiden Sordum köşedeki büfeden Belediyece kesildi dedi üçgün önce Soluğum kesildi birden Sen o olmalısın dedi, o çevreci Yüzüme bakınca köşedeki büfeci Hani sesiniz çıkacaktı gür Direnecektiniz bu kesimlere… Hani ağaçlarımız büyüyecekti özgür. Sustum. Utancım yayıldı yüzüme Büfeci elini koyup omzuma Üzülme dedi seni anlamıştı o gene de İki üçgün olsun yaşadı ümitle Selam da söyledi sana son nefeste… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|