![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8771
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bayram için toplanılıyor F.Bahçe'de bayramlaşma töreni bugün yapılacak. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde 11.30-14.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek bayramlaşma törenine Yüksel Günay başkanlığındaki F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu, yönetim, kulüp üyeleri ve eski sporcular katılacak. Öncelik hep F.Bahçe'nin Son haftalarda adı İtalyanların ünlü kulübü Juventus ile sık sık anılan Lugano, "Şimdi transfer konuşmanın zamanı değil" dedi. Uruguaylı, "Şu anda tamamen Fenerbahçe'ye odaklandım. Takımımın başarısından başka bir şey düşünemem" ifadesini kullandı. Edu artık gün sayıyor Sakatlığı nedeniyle Vestel Manisaspor deplasmanında oynayamayarak takımından uzak kalan Edu gün sayıyor. Sakatlığı tamamen geçen Brezilyalı oyuncunun Konyaspor karşılaşmasında oynaması bekleniyor. Edu, formayı çok özlediğini açıkladı. Ali Bilgin'i hırs bastı Büyük umutlarla transfer edilen ancak ilk 11'de kendine fazla şans bulamayan Ali Bilgin iddialı. Yedek kulübesinde oturmanın kendisini de çok üzdüğünü belirten genç oyuncu, "Daha çok çalışacağım. Takımıma başarılar yaşatmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Atletizmde zorlu kamp F.Bahçe atletizm şubesinden 5 oyuncu antrenör Gürsel Özyurt yönetiminde Ayvalık'taki kum antrenman programını sürdürüyor. Özyurt, "Ayvalık F.Bahçeliler Derneği'nin katkılarıyla çok iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Bu etap bize fayda sağlayacak" açıklamalarını yaptı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uğur: Küsmek bana yakışmaz
SEZON başında takımın en formda oyuncusu olan Uğur Boral, yedekliliğinin yakında sona ereceğini iddia etti. Tecrübeli oyuncu kendini çok formda hissettiğini, Zico'nun buna kayıtsız kalamayacağını belirterek "Her oyuncu böyle iniş-çıkışlar yaşar. Uzun bir maratonun başındayız. Hiç küsmeden çalışmaya devam ediyorum" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Carlos hasret giderdi
FENERBAHÇE'NİN süperstarı Roberto Carlos hasret giderdi. Teknik direktör Zico'dan özel izin alarak verilen milli arada ülkesine giden Carlos, uzun zamandır görmediği akrabaları ve arkadaşlarıyla görüşme fırsatı buldu ve moral depoladı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pişman değilim
F.BAHÇE'de forma şansı bulamayan isimlerden Gökhan, sarı-lacivertli kulübe geldiği için pişmanlık duymadığını söyledi. Gökhan, "Yedek kaldığım için mutsuz değilim. F.Bahçe'ye gelmekle en doğru kararı verdim. Zamanı gelince oynarım" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|