![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel isyanı bırak bu son şiirimde sınıfta kaldın
yanıyorum dedikçe ne zaman yanıma vardın içim kanıyor dedikçe hangi yaralarımı sardın böyle son şiirim ondandır. Burukça hatıralar maziden bir bir koşarak kayıyor iftira atan itlerden içimdeki çocukta çanlar çalıyor söz veren dönekler her yerde insan yerine konuyor böyle isyanım ondandır. Herkes bir yol tutmuş tek doğru o sanmakta aslında insanlık yok oluyor kendi potasında hep başkalarının şerefine içtim dünyalarında böyle boş münakaşalardan kaçmam ondandır. Avuçlarımda biriken çıkmaz sokaklar mıdır kader nabzımın duracağı günü bekliyorum oldum heder gölgemle dolaşıyorum her günüm olurken mahşer böyle serçe gibi titremelerim ondandır. Ne kadar mezar taşı varsa o kadar fikir üredi titrek hayalleri genişti bir yerde ufukları bitti fraksiyon uydurdular hayatları bile yetmedi böyle sol yumruğumu kalkmamak üzere indirmem ondandır. Bil ki isyan değil bu son çırpınışlarım görüldü yarınki ümitlerimi yırttılar hüzünlere büründü kaçıncı güldür solan içimde defterim dürüldü böyle huysuzluklarım ondandır.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|